5 maj 2009

Tisdag kväll

Har precis pratat med moster som pratat med min syster som har träffat mamma. Äntligen. Efter en lång och bökig resa med många byten så har de i alla fall varit på sjukhuset och träffat henne. Hon är vaken, men inte helt klar. Hon hade försökt att prata lite också och verkade i alla fall veta något om vad som hänt.

Så vi får väl se det som ett positivt tecken, så länge. Sjukhuset var dock inte så fräscht, men jag hoppas de har kunskapen som krävs i alla fall.

Själv har jag ägnat mig åt vardagen i eftermiddag. Städat en del, och varit på utvecklingssamtal för mina barn. Oj vad mycket beröm de fick av sin dagmamma. Hon är fantastiskt som lyfter ungarna så. det kändes jättebra faktiskt it i allt annat elände.

Att gå den korta biten satte ordentlig fart i min mage. Jag fick rejäla sammandragningar som gjorde lite ont. Mend det stannade av sen. Lite förvärkar...? men nu är det kolugnt efter en halv pizza till middag.

2 kommentarer:

BellaMio sa...

Nu verkar ju läget ha stabiliserat sig lite, så nu tycker jag att du ska lägga fötterna på bordet och ta det lite lugnt... Tänk på dig själv en stund (svårt jag vet!)... Kanske kan maken masera dina axlar, eller så lägger du dig på soffan med lite gott framför dig och gluttar på något på TV...

Tänker på dig och de dina! Kramar i massor...

~Sannasmamma~ sa...

Va skönt att höra!!
Skickar en liten kram till dig ♥