8 maj 2009

De säger att...

...läget är stabilt nu med mamma, och att de ska göra en ny hjärnröntgen under helgen. Så om allt ser bra ut kanske hon flygs hem på tisdag. Men hon kan inte gå... så de håller på och ger henne sjukgymnastik. Det låter så klart inte bra, men behöver inte vara något bestående. Jag hoppas det.

Kom aldrig igång med något skrivande innan ungarna skulle hämtas. Det är väl så det är nu, att jag inte får så mycket gjort. Bara att acceptera och gilla läget.

2 kommentarer:

Miaa sa...

Hoppas din mamma får komma hem till Sverige på tisdag! Så du och alla andra som väntar här kan komma och krama på henne. Det behöver både ni och hon!
Kramar på dej och de dina!
Miaa

elsamaja sa...

Jag har tänkt på dej/er varje dag, eftersom allt utom misshandeln liknar det Anders gick igenom när han fick stroken, så har det kännts som att i tanken återuppleva det, bara det att det som händer med din mamma, är så mycket hemskare, för att nån annan är orsak till det.
Det finns stort hopp att hon kan komma tillbaka med rehabilitering, men det kan ta tid.
Anders kunde inte röra sej alls från början, absolut inget på vänster sida, men ändå så har han kommit lånt.
Att hon kan prata och vet vilka ni är, är ett oerhört positivt tecken, för det är nog nästan det värsta, om inte det finns där, om man nu kan gradera hemskheterna i sånt här.
Var rädd om dej, och så hoppas jag att bäbisen väntar ett tag till, så att du hinner få hem mamma, och att du ska hinna hämta lite krafter för vad som väntar.

Kram