21 maj 2009

En vecka kvar nu...

... tills bebisen ska komma, enligt ultraljudet i alla fall. Men själv känner jag det som om jag går över en vecka. Emil kom ju i vecka 38 och nu går jag in i vecka 40. Suck! Har testat att käka grape - funkar inte, käka ananas - funkar inte heller, rensa jordgubbsland - funkar inte, städa altan, plantera växter och putsa fönster - återstår att se om något av det funkar. Men bebis har varit vildare än någonsin nu i kväll när jag legat på sofflocket och glott på tv. Han längtar nog ut nu, lilla Pyret. Och han är så välkommen. Har kittlat honom under en fot idag! Om han sparkar så kan ju jag kittla....

I morgon ska min mamma flygas hem till Sverige och hon hamnar i Uppsala. Känns gott att veta! Kom på idag när jag planterade blommor att jag ju köpt petunior, som hon alltid köpte när jag var liten, och som jag köper nästan varje år.... Undrar om mina barn köper såna när de blir vuxna? Anton har ju i alla fall köpt egna igår. Jag köpte rosa och han lila.

2 kommentarer:

Lotta sa...

Kikar in med en hälsning. Hoppas att din mamma är i bra förvar i Uppsala nu och att du mår bättre själv.
Passa nu på att njuta och koppla av så gott det går.

Många kramar
Lotta

Michaela sa...

*ropar på bebisen att den ska komma* hoppas det hjälper Anki!!
Hehe!!!

Skönt att din mamma mår så bra att hon kan flygas hem till Sverige imorgon! Kanske du får lite mer lugn o ro och då kanske förlossningen sätter igång!