24 maj 2009

Packa väskan? Vilken väska?

Försökte komma fram till hur man gör när man mobilbloggar, men jag gav upp. Måste äta något litet nu tror jag och sen lägger jag mig på soffan med min vetekudde på magen, om jag hittar den. Det håller på fortfarande.... Blir galen på alla löjliga förvärkar som inte verkar ge något.... Ibland är det tio minuter emellan, ibland mer och ibland mindre....

Packat någon BB-väska har jag inte gjort. Undrar om jag ska göra det nu eller skita i det. Kommer inte på vad jag måste ha med mig... Kamera kanske. Resten kan man väl be Janne att hämta vid behov eller. Tror det var några papper som barnmorskan ville jag skulle ha med mig. men vilka? Och var kan de vara? Får leta i morgon?

Har jag förresten någon bra väska att packa i? Nä, inte det heller.... Handväskan? Nä, kameran går inte ner där.... En rygga kankse, med barbapappa eller delfiner på (ungarnas) fniss....

För övrigt kom det en ny värk nu, exakt tio minuter efter den förra och den tar i lite.... Fast det är överkomligt...

Men vad ska man packa? Det är väl nu jag skulle ha läst en massa föräldratidningar och varit superförberedd antar jag.... och packad sen en månad tillbaka. Men äsch, de är så tråkiga de där tidningarna och så präktiga. Har köpt ett par, men slängt dem efter lite loj läsning. Det står ju ungefär samma sak som det gjorde för sex år sedan.

Tandborste, rena kläder, kamera och något att läsa duger väl bra att ha med sig tror jag och plånbok och mobil och de där papperen som jag inte hittar. Sitter här och funderar, men det är nog typ det... eller? Jo, godis hade nog varit bra. Men det är väl kanske lite sent att tänka på det mitt i natten. Statoil stängde vid tolv. Men jag kan ju packa i morrn bitti, om jag orkar... Nu är det mer än 11 minuter sen förra, så det är lugnt.

Natti natti. Hoppas att ni och jag får sova gott!

4 kommentarer:

Fia sa...

Oh, så spännande. Att du kan blogga nu och dessutom skriva om den avsaknade packningen är imponerande. Min din coola inställning så kommer "jobbet" att gå galant!

MiaS sa...

Man klarar sig alldeles utmärkt utan väska! Jag har aldrig hunnit packat någon och så länge som man inte har tre timmar till förlossingen så kan ju alltid mannen åka och hämta vad det nu är man saknar. För det viktigaste har man ju liksom redan packat ;-)
Håller tummarna för att den lille tittar ut snart, helst idag!

elsamaja sa...

Nu hoppas jag att det antingen är i full gång, eller ändå hellre, att du ligger där och myser med bebban.
Jag känner igen det där, med tredje barnet så är det tydligen väldigt vanligt, med alla dessa knäppa förvärkar, jag hade så i evigheter.
Skönt att höra att du har fått prata med mamsen, och att hon har kommit hem, så att du förhoppningsvis ska kunna få lite mer ork till vad som ska ske/eller skett.

Kram

Kickans_blogg sa...

Guud så spännande Anki!! Förmodligen så kanske bebben har kommit nu!? Hoppas det! :0)
Skönt att din mamma mår bättre oxå!
Stora kramen Kicki