24 maj 2009

Jag hittade en väska

Vid två-halvtre inatt så hittade jag ju en väska. Kom ju på att jag har en enorm plastback full av väskor uppe på varmvattenberedaren. Slängde ner lite grann, men ska nog kolla idag vad det blev.

Om det stannade av, neej, det gjorde det inte. Men det går segt. Har rejäla värkar ungefär var tionde minut, men ibland hoppar det över en och ibland är det sex minuter emellan. Seeeegt var ordet, men ajajaj emellanåt. Förhoppningsvis blir det bebis idag eller ikväll, eller kanske i morgon om det segar sig. Söndagsbarn blir bra har jag hört.... är ju ett själv så.

Undrar just vad man ska hitta på för att fördriva tiden idag då, mellan värkarna. Städa övervåningen kanske, eftersom den aldrig hanns med igår. Pyret kan ju i alla fall få tro att han har en mamma som håller ordning hemma när han kommer hem. Det regna ute, men gå ut på prommis är nog ingen bra idé ändå. Hålla gång är nog bra i alla fall, så tiden går fort och så att bebis kommer ut snabbare.

Är lite trött eftersom jag inte sovit så mycket inatt, men jag somnade faktiskt emellan värkarna ett tag. Speciellt på morgonkvisten. Kommer nämligen inte ihåg något alls just av nyhetsmorgon som jag hade på. Idag var jag faktiskt den som gick upp sist av alla här hemma.

Vi får se om jag hinner skriva något mer innan bebis kommer. Annars kanske jag lämnar över bloggen en vända till min äkta hälft när han kommer hem....

See ya!

8 kommentarer:

Jessica sa...

Oh, vad spännande! Lycka till nu!

Carola sa...

Stort lycka till och hoppas att bebisen är på väg nu :)

Caroline sa...

Oooh va spänannde!! Om det är nåt på gång, om den kommit? :) Sjävl har jag knappt 4 veckor kvar, man läängtar ju!

LYCKA TILL och en STOR KRAM! /CarolineE

zαnуα ♥ sa...

Åh så spännande Anki! :D Jag håller alla tummar och tår för dig :)
*kramar om*

emmy sa...

är in och håller tummarna!!!

Anonym sa...

GRATTIS till pojken!!!!!! Kram...tyrasmatte.

Anna sa...

GRATTIS TILL DEN LILLE PRINSEN! Hoppas att allt gått bra och att ni snart får komma hem!

Må väl!
KramKram Anna

Millanprillan sa...

Vad spännande Anki! Eftersom du inte skrivit något mer så hoppas och tror jag att lilla bebisen kikat ut nu! Lycka till i alla fall!
Kram Millan