18 maj 2009

Inte som jag brukar...

När jag scrappar vill jag oftast ösa på med både färg och dekorationer och har sällan bara ett papper med. Den här gången blev det precis tvärtom. Bilden tog vi uppe i Stångtjärn förra veckan och när jag skulle skriva ut den gjorde jag fel. Jag råkade skriva ut den i A4 format på ett vanligt papper. Sen när jag skrivit ut den på fotopapper och skulle bära allt (skrev ut fler bilder på samma gång) till pysselbordet så hamnade de på varandra. Jag flyttade runt den lilla bilden ett par gånger och så hade jag layouten klar i huvudet. Vit cardstock, vita thickers och en svart journalingpenna och vips var den klar tio minuter senare. Kan det bli enklare? Inte alls som jag brukar göra alltså, men jag gillar den. Tycker nog att den blev rätt fin.

Jag tycker att det finns en viss skönhet i gammalt trä som pinats av väder och vind genom åren. och ännu bättre blev det nu när platsen var öde. Den ser allt lite bortglömd och förbrukad ut.

Idag skulle vi få ny information om mamma var det meningen, men inget ännu. När min moster ringde till SOS i Köpenhamn så hade de inget nytt än. De skulle höra av sig till oss under dagen, så vi får väl se om vi får veta något....

Idag har Anton varit i skolan. Han håller på att inskolas i sin förskoleklass han börjar till hösten. Jag kan säga att det var en nöjd och stolt skolpojke vi hämtade idag. Härligt! Han berättade om allt de gjort och att fröknarna hade berättat jättemycket, men att han inte kom ihåg vad. Lille gubben!

4 kommentarer:

Maritha sa...

Det är en helt underbar layout!

Elenor sa...

Så snygg LO! Jag älskar gamla bryggor och gammalt trä! Väldigt bra tips att göra sådär!

Anna sa...

Men vad härlig den blev! Superfint!

KramKram Anna

Skräptanten sa...

fullkomligt UNDERBAR LO!!!!!

kram på dig!