6 januari 2009

Uschiamej

Nu är lovet så där förbaskat slut som jag tänkte att det aldrig skulle bli. I morgon bitit måste jag åka hemifrån tio över sju för att komma i tid. Vi ska åka iväg med en buss som går redan halv åtta från jobbet. Till Siljansnäs ska vi på studiedag. Programmet där verkar lovande, men det känns segt ändå att börja så tidigt och att åka buss. Jag hatar att åka buss eftersom jag har så lätt för att bli åksjuk när jag åker buss. Och vi kommer säkert att åka över Sågmyra, kringelikrokvägen. Blä! Nä, i morgon hade jag faktiskt hellre haft studiedagen på jobbet, så att man hade haft minsta lilla chans at förbereda torsdagens lektioner lite. Jag har noll koll och skulle verkligen behöva förbereda mig. Jag har liksom kopplat bort jobbet hela jullovet, men men jag får väl köra tröseklpedagogik på torsdag. Det kan funka det med. Hoppas jag. En till sak som är dum med morogndagen är at tjag får joba heltid fast jag bara får betalt för 75%. Jag kan ju inte gärna resa mig upp och gå hem ett par timmar före alla andra. Det är lite långt att gå.

Nån bild har jag inte idag,för spelnörden tog den andra datorn, där alla bilderna ligger. Men å andra sidan ahr jag inte fotat idag, trots att jag satt uppe med en layout halva natten.

Hoppas, hoppas, hoppas att nån smart jäkel kommer på i natt att alla som heter Anki alltid ska ha dubbelt så långt jullov som alla andra, och att nån av mina chefer ringer hit i morgon bitti och berättar det för mig. Ja menar, hoppas kan man ju alltid. Hoppet är väl det sista som överger människan. Natti natti.

2 kommentarer:

Stefan sa...

Se det possitiva, du får vara ute en helt underbart solig dag, inga prov att rätta, inga ungar som vickar på stolarna.
Livet är härligt, lev det medans du kan!

Katja sa...

Hej!

Kul att du hittade in till mig....jag är den där smarte jäkeln som berättar för dig att du inte behöver ställa väckarklockan imorrn. Ditt jullov är förlängt ;-D

Kram