13 januari 2009

Tutte spårlöst försvunnen

Korven skulle ju lösa tuttproblemet, men vid matbordet var mamman och pappan totalt uppslukade av en husdiskussion. Ska vi titta på ett hus som är helt okej i pris, har tillräckligt många rum, men inget extra, är sjönära och har ett skapligt läge eller ska vi vänta på att drömmhuset, läs: det billiga kråkslottet med megatomt,dyker upp? Tutten var alltså totalt bortglömd, och nu är den borta! Förmodligen har den lilla tuttfetischisten gömt den på säkert ställe för framtida behov.

Senare uppe i sängkammarn löstes husproblemet. Janne och jag plockade in tvätt och han fick underkläderna på sin lott. Han är övertygad om att ingen människa i hela världen kan ha användning av så många underkläder som jag har. Där och så bestämdes enhälligt för husfrides skull att vi måste ha ett stort hus så att vi kan ha varsin walk in closet, eller i alla fall så att jag kan ha en, med en egen garberob bara för underkläder. Så att ingen i hela världen kan se eller klaga på att jag har för många.

1 kommentar:

Sofia sa...

Tillräckligt många rum, men inget extra... det innebär alltså fyra sovrum, ett scraprum, ett vardagsrum och kök? :D Gå på massa husvisningar, även om det inte är perfekt, då lär man sig en massa på vägen (har jag hört, själv har jag typ alltid blivit kär i första jag tittat på).

Hehe, han är smart den där lille nappsugaren... Själv hade jag napp läääääänge.... huah!