30 januari 2009

Gah! Jag står inte uuuuuuut!

Jag trodde i förmiddags att magsjukan lämnat huset efter en vecka, men näe då. Det här är en jävla neverending story utan dess like. Janne gick ju till jobbet igår fast han inte har varit frisk i 48 timmar som man egentligen ska. Och vad händer idag när han kommer hem för att äta lunch? Jo, han rusar in i badrummet, och fortsätter så hela eftermiddagen. Han har fått samma tvådagarsåterfall som de andra två herrarna. Smart jobbat Janne, nu har du väl smittat både dina arbetskamrater och deras familjer också.

Ungarna klättrar på väggarna vid det här laget. Emil har precis hällt ett helt glas saft över Anton, efter att Anton retat honom i evigheter. Anton skriker, Janne skriker, Emil gömmer sig för Anton och jag skriker åt Anton och Janne att hålla tyst.

Och jag längtar härifrån. Det skulle vara så skönt att bara gå ut genom dörren, smälla igen den stenhårt och inte komma tilbaka förrän om en vecka. Men vart skulle jag ta vägen? Bort till ICA och handla lite och komma hem igen om en halvtimme.... Nä, det är lika bra att stanna inne och ignorera, ignorera, IGNORERA. Det är väl det enda som går just nu antar jag.

Känner mig som en hushållerska här hemma, som har torkat, städat, tvättat, diskat, lagat mat som kanske duger åt någon, men inte åt en annan, hämtat grejer som någon vill ha, hjälp till med grejer som man är för liten för att göra. Skitkul! Nä.

Nåt som är roligt däremot är att jag går in i vecka 24 idag. Börjar få en rejäl kula där fram. men några bilder har jag inte. Jag är ingen sån man fotograferar, för jag är rätt så ful liksom...

Nä, nu har jag nog gnällt av mig. Om nån orkade läsa så är du fantastisk, eller lika uttråkad som jag kanske... Jag hade tänkt komma med bilder också, men det kan jag inte för den datorn är ju upptagen så klart. Jag ahr scrappat en del när jag vart hemma. har ju liksom inte kommit iväg. Bordeväl skriva på min skrivuppgift till högskolan, eller jobba lite för at tkomma ifatt det gigantiska efgtersläpet som ligger över mig nu. Men va fan! Jag får ju ändå inte betalt för att jobba den här veckan, så det skiter jag i. De får väl bli sura på jobbet för att jag inte har rättat om de känner för det. Det är inte mitt problem.

4 kommentarer:

katja73 sa...

Uffa vad jobbigt anki. Här är vi oxå sjuka hela tiden men dock inte magsjuka utan förkylningar. De klagar lite från skolan att barnen är borta mycket men jaaa vad skall man göra. Skicka dit dem med feber?!.

Du är absolut inte ful , du är ju jättesöt och säkert bedårande vacker i din stora bebbe-mage.

Jag ångrar så att jag inte fotade mer av min graviditet. Eftersom jag väntade två (riskgraviditet) och det var IVF så var jag mest orolig att det skulle gå snett därav ville jag inte ha några foton som skulle påminna mig. Dumt.
De skulle vara så roliga att scrappa.

Ta bilder på magen anki det kommer du uppskatta sen.

Kram

sandra sa...

Haha! Allting låter väldigt bekant tycker jag:) Vi kvinnor skulle nog gå under namnet hushållerskor istället för fruar/sambos......Trist med magsjuka, håller tummarna för er att det är över nu.

Hoppas att ni trots allt får en trevlighelg:D


Hälsningar Sandra

Sofia sa...

Många kramar, Anki!!!! Hoppas att ni snart är friska allihopa.

Karina sa...

Vet du? Att det finns inget som är så vackert som en gravid kvinna. Jag är säker på att du är jätte vacker. Hoppas att du är på bättre humör nu. Kramar Karina