4 januari 2009

jag kan inte bestämma mig för om...
.. kortet blev bra eller inte. För det blev nog lite blekt, och så är det det där med paljetterna. Nåt kitschigt är det allt över dem. Skylten är ingen stämpel utan något som jag ritat själv och funderar på att kanske göra stämpel av men jAg vet inte...

Idag var det en lyxdag. Jag har varit hemma hos Jessica och scrappat en hel massa. Vi blev bjudna på god mat och tårta också. Mums! det är så inspirerande att sitta och titta på de andra tjejerna hur de gör sina layouter, och trevligt med att sitta och babbla så klart.

2 layouter är klara, men inte riktigt kanske. Jag måste nog kolla över dem igen och kanske lägga till något också.

Och så gjorde jag 4 layouter till ett album som är i ett format som är helt nytt för mig. Jag vill inte visa dem än, eftersom jag inte bestämt riktigt vart jag ska visa dem och riktigt vad jag ska ha dem till. Kanske ger jag bort dem. Men så småningom lär de väl synas någonstans.Fast det kan ta några månader att bli klar med det albumet.

På en av layouterna avslöjar jag det kön som mitt nya barn antagligen har. Ni får se det när jag känner mig klar med den. Layoten är i alla fall nummer ett i mitt årsalbum med en layout per vecka som jag tänker göra.

i morgon kommer pappa och Solveig och Adam hit. Kul! Det behöver hända något här då, eftersom det har varit så kallt idag att ungarna har hållts inne hela dan.

En gullig sak är att min lilla Emil börjar prata lite med och pratar om bebisen när han ser ultraljudbilderna. Han vet också att den ligger i min mage. För när vi frågar honom var den är så pekar han på min mage och säger magen. Jag har flera gånger det här hjullovet hört saker som är längre än två ord komma ur Emils mun. Det ska bli skönt när det lossnar mer för honom, för han blir lätt så ledsen eller arg när man inte förstår. Och det är ju så klart inte särskilt konstigt.

2 kommentarer:

Emelie/DjSmurf sa...

Jag tyckte kortet blev snygg, tyckte om det där du hade ritat själv, fint =)

Jessica sa...

Jag tycker det vart fint, i milda färger. Snyggt att du plockat upp glittret i mitten av blommorna på "skylten" också..
Jag vill ha en sådan, och alla andra också :-D