2 januari 2009

Lite blurrig bild menI alla fall några bilder som vi fick med oss. Jag har bråkat en del med scannern och försökt fixa så mycket skärpa och kontrast jag kunde i photoshop.Scannern är nog inte det bästa, och det var inte bilderna heller.

Natten blev lång och sömnlös. Halv fem var klockan sista gången jag la ifrån mg boken och försökte somna. och då tror jag att jag äntligen lyckades. När klockan ringde vid sex var jag bra yr i bollen av trötthet så jag ställde om klockan till kvart i sju och skippade frukosten.

Jag har haft jätteont i nedre delen av magen i natt. Alltså på värktablettsnivå. Barnmorskan som undersökte mig undrade om jag har haft urinvägsinfektion nån gång. Näe sa jag, och då sa hon att ja, det kan ju vara växtvärk i livmodern också. Har försökt att ringa min vanliga barnmorska, men där verkar det vara helgstängt. Vi får väl se om det går över eller bli värre.

Väl i undersökningsrummet så började äventyret på skärmen. Det är egentligen fantastiskt att man kan titta in på fostret och i i fostret så där. Allt verkar jättebra med Lilla Pyret och det känns fantastiskt. Dock blev datumet flyttat. jag är 19+0 idag, hur det nu skulle ha gått till, men men. Så mitt nya datum för förlossning är den 28 maj. Sååååå långt borta.

Förresten så vet vi med allra största sannolikhet vad det är för sort. jag frågade och hon svarade att hon skulle bli förvånad om det är något annat än en -. Vill ni också veta?

13 kommentarer:

jenny/e.j.m sa...

Åh roligt och skönt att allt gick bra=)
Så kul att få se de första bilderna! Vilken litet pyre=)
Och visst vill vi veta vad det blir.
När vi ville veta på vår tös så låg navelsträngen för..så vi fick snällt vänta. Barnmorskan sa att man kunde åka iväg och göra ett utra ljud senare hos en privat barnmorska. Men vi tänkte det var väl ngn mening med att vi inte kunde se. Moa ville väl komma som en överraskning. Jag trodde knappt att det var sant när hon dök upp... vi fick ju en pojke innan dess.

Skickar en stor KRAM!

//Jenny/e.j.m

BellaMio sa...

Så mysigt!!

Med min lillsnutta tog vi oxå reda på innan vad det skulle bli och jag måste säga att det verkligen är speciellt, man kommer liksom pyret där inne i magen lite närmare.

Grattis och hoppas att magontet lugnar ner sig!

Michaela Lejonberg sa...

Skönt att allt gick bra!

Klart man vill veta vad ni ska få*fniss*

Lilo sa...

En kille tror jag då! Är det det?? Hoppas allt går bra nu. Jag tror alltid på datumet som är beräknat innan ultraljudet, ialla fall om man själv haft koll... Det har stämt på mig båda gångerna. ;)

Cath. sa...

Å, vad skönt att allt är bra! Sååå spännande och visst är man ju nyfiken... Hoppas du snart mår bättre och att du kan sova inatt!
Kramar!

Cina99 sa...

Skönt att allting gick bra! och jooo, lite nyfiken är ju man ;) men jag slår vad om 50 öre att det är en flicka. Vinner jag eller förlorar jag??? :)

Jozebelle sa...

Vad skönt at det inte var något och att allt gick bra, jag hade lite ont i magen då och då men då sa det också att livmorden växer ibland ganska kraftigt och då kan det göra ont, liknande menssmärtor...Håller tummarna för att det lugnar sej och att du får sova i natt!

Marja sa...

Såå skönt att allt är bra med lilla pyret därinne! Tror att det är en liten kille därinne!!

Kram

Jessica sa...

Åh, vad spännande!
Jag var beräknad till den 28e med E, men han lät ju vänta på sig tills den 1 juni.
Kram till er alla, att allt såg bra ut!

Lisbet sa...

Gulligt med kids oCH tt det lilla krypet är kvar. Själv är jag ingen barnmänniska utan gillar mer hundar. Man tycker att jag är väldigt konstig...who cares.

Milla sa...

Vilka fina bilder... Kommer ihåg va lycklig man blir av att se det lilla knyttet därinne. :)

Ha det så bra och klappa lilla magen från mig.

Kram

Kamilla sa...

Skönt att allt gick väl...men stackars dig som knappt fick sova ...du får ta igen det!!
Men GGGGAH inte får du väl skriva att du vet men inte säger vad det är :D jag dööör av nyfikenhet!!
Såklart jag vill veta :D
När vi väntade vår Moa så fick vi inte veta vad det var för kön, även fast vi bad om det... tjuriga norrländka sjuksköterskor :(
Kram!!

Anita/AniLi sa...

Hej Anki, ett tag sedan jag skrev inne hos dig!
Så roligt med bilder på den lilla/lille och att allt gick bra.
Önskar dig en positiv väntan denna vår och hoppas nu att det onda ger med sig!
Kram/Anita