13 januari 2009

Glad!

Var inne och kollade statusen på kursen jag har läst. Nu var näst sista skrivuppgiften rättad opch jag fick jättebra och positiv respons av läraren. Jätteglad blev jag. Inom tre veckor skulle de rätta slutuppgiften. Hoppas jag klarar den också.

Håller tummarna nu för att jag kommer in som reserv på den kursen som jag helst vill gå. Kreativt skrivande heter den, på högskolan i Kristianstad. Så om ni ska gå den så får ni gärna hoppa av så att jag kommer in. Pliiiiiiiiiis! Vågar inte köpa kursböcker till nån av de jag kommit in på, ifall det blir kursbyte. För det blir det om jag kommer in.

Nån frågade mig varför jag alltid går högskolekurser när jag går kurs, om det inte räcker med poäng nu. Jo, visst, det kan man ju tycka. Men varför inte lära sig saker gratis på kurser som har en förhållandevis god kvalitet? Om man ska välja andra privata kursalternativ som kanske är lika bra, eller bättre eller sämre, så får man ju betala för det. Jag tycker att de tär fantastiskt att man har möjlighet att läsa gratis i vårt land om man vill. Varför inte utnyttja det. För, att lära mig nya saker vill jag fortsätta med. Det är roligt och får mig att må skitbra. Jag behöver få tänka på kluriga saker hela tiden. Och korsord funkar inte sån bra för min del. jag blir uttråkad. Möjligen kan ett sudoku funka, om det är svårt, lagom svårt i alla fall. Läsa böcker funakr också bra, men jag har kommit av mig på den fronten lite fast jag lsäer en jättespännande bok.

Folk tycker förreten att jag är konstig. Jag har varit så väldans pigg de sista dagarna när alla andra sett supertrötta ut. Jag vet inte varför, men det bara är så just nu, utom på mormarna. Jag är inne i ett piggflow och njuter som bara den av det. Fast nu kommer tröttmössan och stora gäspen känner jag, så God natt!

1 kommentar:

Stefan sa...

Jag skulle behöva uppleva lite "piggflow"(bra ord), känns mest som tröttflow nu...