25 mars 2008

men glöm för all del inte fodralen.

Inne på katscrap fanns det en tävling med en skitsnygg skiss, som jag ägnat mig åt i kväll. Fast ni hinner nog inte med den om ni börjar nu, för den tävlingen går ut 23.59, alltså om 11 minuter i skrivande stund. Men som vanligt är jag ute i sista stund. Jag funkar så. Sann tidsoptimist som jag är. med skissen i tanken började jag göra plats på pysselbordet och hittade innefodralet till en av skivorna jag använde i helgen. Och det var ju snyggt så... ja, då använde jag det med. Och fotot låg framme det med och passde i hålet. Det passar dessutom bra ihop med en annan layout jag gjorde i helgen. Sen hade jag såna där filtband som jag aldrig kommer överrens med, så ja, då var jag ju nästan klar. Lite bling bara, en aning prickband och en rubrik Grym såklart. För det tycker han ju själv att han är när han ser ut så där. Vi andra tycker bara att han är rätt söt och jag tänker att det är en bra bild att ta fram när han är vuxen och hans flickvän vill se hur han såg ut som liten...hi hi...... vilken beräknande mor jag är.

idag har jag varit yr till och från igen. Borde nog gå och försöka sova nu. Natti natti. Om sex timmar studsar Emil in i sovrummet.

5 kommentarer:

Cath. sa...

Otroligt läckert! Jättesnygg tolkning av skissen! Och varför skulle fodralen ligga och skräpa när sj'lva skivorna är använda... ;D
Kram!

Kamilla sa...

Oh så snyggt Anki =D måste nog ta & gräva fram alla gamla LP skivor... ;) Tack för inspirationen!!

MissMian sa...

Åh så mycket fnt du har gjort. Insåg också när jag var här att jag läser din blogg allt för sällan. Oj vad jag känner igen mig i din situation!! Känner igen sömnlöshet och utmattning och allt. Jag hoppas att jag alddrig hamnar där igen men man måste ju hela tiden påminna sig själv att inte bränna ut sig. Hr redan ont i magen för vecka 15 när jag ska ha ALLA mina utvecklingssamtal. Hur kul är det med elever som man inte lärt känna? Nåja allt går med lite vilja och det är ju skönt att ha det undanstökat sedan. Kram på dig och njut av den sista dagen av ledighet innan det kör igång igen!

Liola sa...

Riktigt snyggt! Gillade sliten på fodralet. Ibland får man ha tur när inspirationen dyker på o man dessutom har grejer framme...

jezzza sa...

skit snygg .. :)