24 mars 2008

Att säga nej fast man inte vill

Sitter här hemma vid datorn, fast jag egentligen skulle ha varit hemma hos Mia och Poa nu. Jättetråkigt, men nödvändigt. Jag har haft en sån där natt igen, med tre-fyra timmars sömn. Janne försökte att ta ner barnen i morse så jag skulle få sova, men det hjälpte inte. På förmiddagen vandrade jag omkring som i en dimma och hade ont lite varstans, eller i huvudet och käkarna, rättare sagt. Verkar som om jag har legat och bitit.

Kände i morse att det enda rätta var att ringa och ställa in. Det kändes inte bra alls, eftersom jag sett fram emot att åka dit. Men det var nog nödvändigt, för kroppen sa nej. Att säga nej till jobb eller tråkiga saker är en sak, men när det är roliga saker som man vill göra, då är det mindre skoj. Hoppas att alla andra hade roligt i alla fall.

Igår var vi hemma hos min pappa. Det var roligt. Solveig hade dukat upp med allehanda godsaker och alla fick påskpresenter. Pappa har byggt världens schabrak på gården, ett garage/kontor/extralägenhet och snart även ett jätterum till mina brorsor att vara i med kompisarna. Wow, vad fint det blir, och stort. Man får in två av mitt hus där inne. Och nej pappa, jag tänker inte flytta till Gräsberg fast det är fint och fast grannhuset skulle bli kanon om man byggde om det på ditt vis.

Har struttat runt här hemma i mysbyxor idag och gjort nästan ingenting. Det var nog det jag behövde. Struntat i allt jag borde och scrappat lite har jag gjort, eftersom det är cc på scrappiz. Ett av mina bidrag är det ovan, en layout med 3D-effekt. Jag körde wellpapp och trä på min. Totalt syraofritt misstänker jag, men vad gör det om hundra år?

Påsken har varit lugn annars. Mycket godis har det blivit, och så har jag skurit mig i fingret och kommit på ett nytt sätt att använda lp-skivor som jag inte kan spela längre. fast det är säkert någon annan som redan kommit på det, men jag har inte sett det, så då räknas det inte.


7 kommentarer:

jenny/e.j.m sa...

Hoppas att du mår lite bättre nu!
Det är tråkigt att behöva ställa in något som man har sett fram emot!
Blir nyfiken på vad du har hittat på med Lp-skivan!
Din lo blev suuuuper fin!
Åååååh, vad fin den blev med det vecklade pappret och blommor!
Hu har du gjort fjärilen? Är det en färdig deko?

//Jenny/e.j.m

Maria sa...

Gör du skålar av skivorna? Det gör Katarina. Vet inte hur många hon gjort, men det är en bunt. Sen' fyller hon dem med frukt, godis eller nåt' annat och ger bort i födelsedagspresent.
Var rädd om dig!! Kram!

Ilus sa...

Superfin LO!! Gillar hur den utstrålar romantik!

Ta hand om dig!! Hoppas att du får en bättre natt med mer sömn!

/Maria

Sofia sa...

Superfin LO!!!!

Jag har inte lämnat in ett enda bidrag till croppen... har ett halvgjort till bind-it-all-utmaningen, men ähh..

Vad trist att du fick ställa in något du verkligen ville!! Tycker fortfarande att du ska propsa på att få några tablettisar att sova på! Säg att "min kompis har propavan, o dom är tydligen inte beroendeframkallande". Dom är bra serru! Då får man sova gott. Behöver inte alls ta dem ofta, utan bara vid behov. Känner man att man inte kommer att somna, så kan man ta dom o då somnar man oftast inom en timme. Eller så tar man dom om man liksom måste sova gott en natt.

Kramar, Sofia

Anonym sa...

Hejsan gumman!
Hoppas att du mår bättre nu!!
Jag har inte heller mått så där jättebra. Var och fick massage idag och nu undrade hon verkligen vad jag håller på med. Bäckenet är snett och vridet på något konstigt sätt så jag vet inte vad... men men. Det var väl något fel på kvasten jag tog till påsk den var lite svårstyrd! Men fram och tillbaks till blåkulla kom jag då iallafall.Det var nog tur att ni inte kom igår Niklas ville först att alla skulle komma men sen blev det lite tvärsförs.Så Azlan bet honom rakt i ansiktet men det gick väl bra efter en liten stund och lite tårar.Linda kom ju inte heller så vi får väl ses nån annan gång! Ha det bra krama alla från mej(din galna moster)

Anonym sa...

Hej!
Ohh så fint det var med 3d effekten.Något man kanske kunde pröva på.Mysig blogg.
Ha,det gott!

Carina

http://www.carinaw.bloggagratis.se

Sissi sa...

Gud så vackert! Helt i min smak =)