27 mars 2008

Har varit hos doktorn idag


Idag har jag varit på läkarbesök. Är 50% sjukskriven maj ut och sen 25% fram till sommarlovet. Sömntabletter fick jag också, fast jag glömde berätta vad min kompis säger... Sofia.
Jag tror att det kommer att lösa mycket om jag bara fick sova. Den här veckan har jag sovit;

* natten till måndag: 3,5 timmar

* natten till tisdag: 6,5 timmar

* natten till onsdag 6 timmar

* natten till torsag 4,5 timmar


Tor jag, men jag blandar ihop det för jag är så trött. Huvudet värker och jag är yr. Jag trodde det berodde på högt blodtryck, fast näe. Mitt blodtryck var inte så högt, tyckte han. För mig som alltid har lågt blodtryck känns 140/80 som jättehögt, men jag förstod att det inte var det. Vad bra, då vågar jag äta salt så. Fniss!


Kaffet däremot, måste jag göra något åt. Så idag har jag druckit bara tre koppar i stället för vanliga fyra. Det är ju en minskning på 25%. Det får räcka så så länge. Kaffe är ju min drog och last. Skulle lätt kunna dricka fem koppar till om dan. Ja, jag vet, men jag har det faktiskt i generna. Min far är nämligen jordens kaffetuna. Han slår alla när det gäller kaffe! han har alltid en kopp i näven, nästan. Varför jag ska minska på kaffet? Jo, det stod i en ny bok jag har att det kan bidra till ångest. Min läkare tycktre det var klokt att dra ner och testa.


I morgon kommer en lätt uppstressad person hit, en som alltid har hundra saker på gång och aldrig kan sitta still. När hon gör det så somnar hon. Undrar om hon har en uppiggande inverkan på mig? Vem det är? Jo, Linda så klart, lillasyster. Hon som gick till doktorn och frågade om hon hade vuxendamp.


Kortet ovan är ett av mina bidrag till scrappiz cc. Minst 25% skulle vara stämplat, och det är det med trollsländestämpeln. Tack Maria för att jag fick låna din fina stämpel! de två mönstrade papperen och hjärtana på tråd och även en av bradsen (tror jag) fick jag som en RAK av Milo. Tack Milo! Det snygga p:et och det pricka ascoola bandet kommer från påskkalenderswappen på Allt om scrap. tack tjejer! Blomman har jag för mig att jag har fått av Bitte. Tack Bitte! Promarkersen, glaspärlorna, limmet en brad och cardstocken var faktiskt mina egna, hå hå jaj ja. Tänk vilket hopplock! Och tänk vilket trist kort det skulle ha blivit utan vänner....!!
Förresten så har jag utnämnt mig själv till drottningen av swappar, det där med ordförande och sekreterare var redan upptaget. Fast, sånt är ju utbytbart. När det kommer en ny mandatperiod så vet man ju aldrig vad som händer. Än så länge har vi ju en monarki i Sverige, så jag tänkte att drottning var snäppet högre.
Nä nu svamlar jag bara. Lär inte behöva någon av de dära tabletterna idag, och tur är nog det, för jag har läst biverkningslistan.... creepy!
Sov gott Anki, för jag verkar behöva det!

3 kommentarer:

Sofia sa...

Åh, vad bra att du har fått sömntabletter nu! Jag äter ju, som jag har sagt hundra gånger, Propavan. Den första natten fick jag myrkrypningar i benen och det kändes som att kroppen sov fast jag var vaken. Det har gått över helt. Nu känner jag inte av någon biverkning när jag tar dem.

Kram, Sofia

Anonym sa...

Hejsan!
Hoppas du fick sova vare sig du tog tabletterna eller ej. Det är inte roligt att inte må bra. Hoppas att du kan få rätsida på det så småningom.
Ta hand om dig. /Helene

Ann-louice sa...

Ett jätte fin kort du gjort...härliga färger...kram