27 augusti 2008

4 layouter blir det idag

Här kommer fyra layouter som jag har gjort till olika utmaningar. Jag tror att en av dem är en lift också. Men jag kommer inte ihåg. Det blir så ibland när man väntar för länge. Den med paljeter och grejs var nog till scrapbooking mm. Jag tror att det var en skiss där, men det blev aldrig av att skicka in den.

Idag har varit en lång arbetsdag, men rolig. På eftermiddagen satt jag och några kollegor och planerade något jättespännande. En skrivarskola. Ett alternativ till praon i nian. Det kommer att bli jättebra, tror vi. Nästa vecka ska vi ner på en stor konferens i Kumla och presentera vår ide för en massa folk. Spännande. Extra roligt är att vi åker ner till Örebro redan dagen innan. Så nästa vecka ska jag få bo på hotell i ENKELRUM!!! Det är så coolt för mig som alltid är hemma med familjen. Jsg kommer inte ihåg när jag sov ensam sist.Förresten så är det ju skoj att få enkelrum eftersom jag åker med fem karlar och två tonårstjejer.

Men det är en vecka dit och en hel del annat att göra först. Idag har jag förresten fått en kortbeställning. Jag ska göra ett grattiskort till en brorsa som ska gifta sig. Ja, inte nån av mina brorsor alltså, utan en kollegas brorsa. Mina är för unga. skoj att nån vill ha ett kort av mig.

Nu ska jag jobba lite. Jaga folk til skrivarskolan bland anant.

Inga kommentarer: