31 maj 2008

Ännu mer åt PappersvindenMycket djur blev det den här gången. Först fåglar och fiskar som ni såg nyss och nu katter. Det fanns önskemål om att jag skulle göra något med mina katt- och hunstämplar från Artemio. Det är ett mycket användbart set med clear stamps som innehåller både katter, hundar, tags och några andra småmotiv. Jag köpte setet för ett tag sen och gillar det väldigt mycket. Nu tog jag det jag kan minst om - katter. Jag är ingen riktigt kattperson, även om jag tycker att katter är jättefina djur.

Jag kan väldigt lite om katter och tänker att om jag någon gång ska vara kattvakt så vill jag veta en hel del om hur man gör när man är kattvakt. Därför gjorde jag så klart en kattvaktsmanual. Det är säkert inget nytt under solen, men jag har aldrig sett nån, förrän nu. Basen är ett cardstock som jag skurit i sex bitar som är 4x6 tum stora. Hörnen rundades och bitarna limmades ihop två och två i tre av sidorna. Upptill lämnade jag öppet. Det blev alltså ett album med tre blad, som alla har en öppning på ovansidan där man kan skicka ner tags eller annat, om man vill. Jag gjorde också några tags och ett litet minitackkort, som kattvakten kan ta när det hela är över. Papperen är det som blev över av Sassa fras lass papperen jag använt till layouterna i förra inlägget.. Bindningen är väldigt enkel. Jag gjorde hål med en håltång och band ihop det hela med organzaband. Stämpelmotiven är färglagda med promarkerpennor och vanliga färgpennor (såna man vässar).

För övrigt så är det lördag kväll och det har varit en mycket bra dag, men något varm. har befunnit mig i ungarnas plaskpool jag med, i alla fall med fötterna.

3 kommentarer:

Jeanette sa...

Vilka söta stämplar. Jättefint!

M@gs sa...

Vilka underbara saker du skapat... Det vackraste, var så... oskattbar. Jag gillar kattmanualen, ska försöka göra något liknande åt morsan.... Hon föder upp hundar... skulle kanske göra något enkelt som hon kan skicka med valparna...
Kram

DjSmurf sa...

Vilket underbart album och vad duktig du är