11 maj 2008

Fler alsterHär kommer en hel drös med bilder. Alla är till ccn på annas scrapbooking förra helgen. Den här helgen har jag gjort jättemycket till scrapfebern på Magdas. Håhåjaja vad roligt det är med tävlingar. Jag har scrapapt tokmycket den senaste veckan.
På en vecka har jag gjort: elva layouter, sju kort, ett minialbum och 16 scrappade receptkort. Det ni!

Hur kan man vara så produktiv, och ändå vara ute nästan hela tiden nu när det har varit så varmt? Nja, jag vet inte jag. jag har nog hållt på på nätterna. kan inte sova så bra. Mår rätt blä för tillfället och måste hålla på med något.Tänker mycket, oroar mig för saker, tappar ännu mer hår och tycker det är jättejobbigt att jag om några veckor är 75% frisk om några ytterligare är helt frisk fast jag inte är det. Det känns hopplöst.

Tänk om man fick stoppa alla krav i en säck och glömma bort den säcken någonstans. Tänk om jag fick sova så länge att kroppen var utvilad. På egen hand och ostört. Tänk om jag hade full koll påtillvaron och mådde bra varje dag hela tiden. Tänk om. Nu ska jag gå och lägga mig, för jag ska upp om sex timmar. Jag kommer nog inte att somna så lätt. Och tablett vill jag inte ta någon. Det får nog bli soffan och en bok, då kanske jag somnar.

1 kommentar:

JezzzA sa...

Oj vad mycket fin du har här inne sen jag tittsde in sisst .:) massa ny saker du har gjort . korten är jätte fina:)