11 maj 2008

Ingen konfirmand på gång..... tror jag, men jag har gjort ett kort ändå. Det hör också till förra helgens crop. Jag börjar få många kort här hemma som jag inte har användning för, men det är ju så himla skoj att göra dem. Tänk om jag vågade fråga om jag fick sälja nånstans och om någon ville köpa. Ska försöka samla mod till mig sen tror jag. Men jag får nog vänta tills jag inte är sjukskriven längre, för jag vet inte om man får sälja kort så. Det kanske räknas som arbete även om man inte tjänar något just på det.

Inatt satt jag ett bra tag och knåpade med scrapfeberkitet från magdas. Mums vilka papper. Gjorde ett litet minialbum och ett kort av det. Kortet fick bli till en annan utmaning. Kan inte visa nu för kamerabatteriet är på laddning.

Nu ska jag fortsätta scrappa lite och sen njuta av värmen utomhus.

En undring: Kan man grilla två gånger på samm helg om man bor i radhus eller blir man idiotförrklarad av grannarna då? Jag tror det går, för jag har snälla grannar.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej hej!
Vi har också grillat två ggr under helgen och grannarna får tycka vad dom vill men dom vet ju som sagt var att vi är ju lite galna vi också!Alla killar med tjejer har varit hemma över helgen kul men lite jobbigt eftersom jag inte mår 100...Flisan sov över en natt det är också kul men bäst tycker jag att det är på dagarna när man får pussa o gosa riktigt med henne. Hon bara växer o växer... Moder Siv har tydligen varit i västerås över helgen men det lät inte ok på telefonen när hon kom hem!Morfar och jag har pratat med henne om förra incedenten trodde faktiskt att det gått in lite men icke då! Hoppas att hon har hört av sig till dej iallafall. Nä du det här blev lite långt tror jag vi får väl höras nån gång. Många kramar din tokiga moster.