10 maj 2008

Ett cybercropbidrag......från förra helgen när det var cybercrop på Annas scrapbooking. jag har en del kvar att visa. Det är så många tävlingar överallt nu.

Den här helgen har jag scrapfeber med Magdas.Ett helt gäng med härliga tävlingar att bita i. på allt om scrap pågår ju fortfarande en cc också. Dit har jag bara hunnit göra två bidrag.

Har vait ute nästan hela dan idag i värmen, men mest hemikring så det är inte många steg idag, under 6000 faktiskt. illa, men ingen katastrof. Det är en ny dag i morgon. Nu ska jag scrappa lite mer. Natti natti!

3 kommentarer:

Emma sa...

Jättefin layout du har gjort! Blev bra med ängeln! Visst är det skönt nu när sommaren är på gång.. idag var det riktigt härligt ute. Kul att du trotsar vädret och är med i Magdas scrapfeber :o) Lycka till!

Annika W sa...

Hej Anki! Kul att se att du kastar dig in i utmaningarna! Det kan nästan inte bli för många! Jättehärlig layout! Du kan få till det bra, du! Det finns så mycket fint att inspireras av här!! Lycka till med Febern!

EmmLa sa...

Men oh va jag gillar denna!! Helt min smak, den filten du använt (ängeln) är ju helt underbar. Och vilka coola, passande papper :) Hoppas det dyker upp nåt på Magdas Scrapfeber imorn också, ska bli kul att se!