10 december 2008

Tjo ho!

Jag lever. fast inte så mycket. Tror jag håller på att rätta ihjäl mig. I morgon kväll eller natt är betygen satta och då kan jag nog börja leva på riktigt igen tror jag, om jag inte mår som en död sill då, eller nåt.

Rättat som en galning och fick in 40 nya texter idag, 40 st en dag innan betyget! Vad tror de att jag är gjord av? De sista kommer nog att mailas under kvällen. För att överleva denna period tog jag beslutet att inte skriva en halv sidan kommentar på allt som kommer in nu den sista veckan utan bara ett betyg. Hittills två sura föräldrar som har hört av sig. Hå hå ja ja. Ibland funderar jag om folk tycker att lärare är fiender man ska göra allt för att ta kål på. Vissa verkar göra sitt bästa i alla fall!

Har lyckats fixa de ekonomiska bekymren nu. Jippie! Har sålt av massor av pysselgrejer, men har en hel del kvar inne på svensk scrapbookings privatannonser om någon är intresserad; stämplar, dies och en skärmaskin. Ställde också min kortlåda från i söndags på jobbet igår och slurp sa det. Massor var sålt redan när jag kom till jobbet igår. De hade nästan slagtits om några kort. Och oj vad mycket beröm jag fick... Pinsamt tycker jag, som blir generad och inte vet vad jag ska säga. Men så klart blir jag glad också. Självklart! Brukar mumla något om att det är min meditation. För det är det. Jag mår superbra av att sitta i godan ro och knåpa.

I morgon ska vi till sjukhuset på läkarbesök och rådgivning inför ett eventuellt fostervattensprov. Jag hoppas att vi kan få göra ett ultraljud också, eftersom jag blödit till och från i ett par tre veckor. Jag vill så gärna veta om Lilla Pyret mår bra där inne. Hoppas, hoppas, hoppas! Magen har i alla fall växt. Nu syns det ganska bra tycker jag. Går in i vecka 18 i helgen. Om några veckor är jag halvvägs. om jag kommer så långt då...

Mot rättningshögen!

1 kommentar:

Michaela Lejonberg sa...

uppmuntran finns i min blogg!!!

kramkram