17 december 2008

Bordskrället är vitt nu

Om någon kommer ihåg bordskrället som upptog min tid i juli och augusti, så kan jag meddela att det äntligen är målat nu. Ett lager återstår, men det tänker jag medvetet vänta med tills de fått in det vax jag vill ha på färgaffärn.

Jag har inte suttit vid datorn sen i fredags och inte pysslat heller, utan målat bord. Sånt får mig att må bra så in i ja... så in i... försöker komma på ett fint ord, för jag svär så j-a mycket hela tiden. Fy på mig. Tur att inte ungarna kan läsa! Emil har för övrigt lagt sig till med ett alldeles eget kraftuttryck. "Käna nån" säger han när han ser något som kräver ord som är alldeles extra. Jag tror nog att det betyder kära nån. Det enda jag vet är att varken jag eller hans far svänger oss med såna ord. Så nån annan stans har han definitvit snappat upp det. Hans språk tar sig på ett sätt. Han kan massor av ord nu, men använder dem inte riktigt fullt ut. Att sätta ihop orden tycker han är helt meningslöst. Att leka papegoja och härma däremot är jätteskoj.

Tre dar kvar till jullovet och här är helt ojuligt! Katastrof kanske somliga tänker, men affärerna är faktiskt öppna den 23 också. har jag tur så mellandagsrear de redan det jag ger bort i så fall.

Annars är livet rätt okej. Jag är lite trött, men det är ju mitt i natten. Magen växer lite lagom, nån där inne rör sig mer och mer och jag mår ju nästan som en prinsessa om jag jämför med hur det var för nån månad sen.

1 kommentar:

elsamaja sa...

Det här med bord som ska målas är tydligen nåt som ligger i tiden =)
Jag vet flera som håller på med såna projekt, och även jag själv har det på gång.
Jag har ett bord som stått i säkert två år, för att jag inte kommit till skott, men det var väl nån mening med det också, för nu fick vi syn på ett annat, på loppis, som blir ändå bättre, det är större, och det kommer att passa bra dit vi flyttar.
Det första bordet står nu i kolonin och ska målas så att det passar där.
Din lilla skrutt kanske tittar på Nalle Puh, nasse säger ju "kära nån", så det kan ju komma därifrån.

God jul på dej