12 december 2008

Ska inte göra något fostervattensprov

Besöket på sjukhuset igår var positivt. Vi tänker inte göra något fotervattensprov. Men, vi fick se Lilla Pyret på ultraljud. Jag har ju sett en gång, men inte Janne. Så det var roligt att se att den lilla mådde bra. Återigen så sa man att det inte finns något som tyder på att blödningarna kommer från den lilla krabaten. Och cellproven var också bra. Jippie! Nu har det gått två år sen jag tog bort cellförändringar. Det måste ju betyda att risken minskar hela tiden.

En lite läskig grej när vi var där, var väl mitt blodtryck. Det var skyhögt när vi kom in. Men det berodde antagligen på att jag var där mitt i en av de tightaste jobbdagarna på terminen, mellan lektionerna. Vi får väl hoppas att det är lägre nästa gång.... Det brukar inte vara högt så.

Nu är betygen satta och lugnet sprider sig i kroppen. Har varit en jättesnäll mamma idag som gjort marsipanfigurer med killarna. Det blev inget färdigt att spara, men killarna hade skoj och blev härligt sockerstinna. Nu ligger de och sover tillsammans i Emils rum. De har gjort det i fleran nätter nu. Vet inte varför riktigt, men de vill det. Känner kanske tryggheten av varandra.

Nu ska jag göra som Janne. Lägga mig på en soffa under en filt och slötitta på en film tills jag somnar. Natti natti.

3 kommentarer:

Sofia sa...

Vad skönt att allt såg bra ut med lilla pyret!

Själv ser jag på "En prins i New York". Har ju sett den en massa gånger förut, men det var några år sen nu... :D

Evelina sa...

Håller tummarna stenhårt för att allt kommer att gå bra hela vägen!

Michaela Lejonberg sa...

Skönt att lillpyret mår bra därinne! Kramar