1 juli 2009

I rätt blogg nu?

Hoppas jag! Eh? Undrar nog ni. Jo, jag bloggade dessa bilder härom dagen och skrev jättemycket. Det gjorde jag samtidigt som jag talade i telefon. Skitbra! Eller inte. För många timmar senare uppdagades att mitt inlägg låg i fel blogg, i Pappersvindens butiksblogg. Pinsamt värre, då alla dessa alster verkligen inte är några designuppdrag, utan helt enkelt mina privata alster under svensk scrapbookings cybercrop förra veckan. Det handlade om att skapa efter skisser.







För övrigt så mår jag som en prinsessa efter en natt då alla barn sov hela natten. Jo alla. Jag vaknade vid kvart i åtta i morse och funderade över varför ingen hade väckt mig än. Joel vaknade en halvtimme senare, hungrig som en varg. Njuter av att det är lite friskare luft efter förmiddagens åska. Vi ses!

4 kommentarer:

Kamilla sa...

Ooooj då, äsch du får skylla på amningsdimman, som alla vet hur den är ;)
Helt underbara alster har du gjort det må jag säga, blev helt förälskad i "mysa" så underbar!!!

Millanprillan sa...

Halloj Anki!
Hoppas ni mår bättre och att inga fler drabbades av magsjukan! Har kollat på alla dina superfina grejor nu, och inser att jag nog måste uppdatera min blogg typ NU! ;) Tänkte även höra vilken tidning det var som du köpte på pappersvinden i lördags?
Kram kram!

Anki sa...

Senaste numret av Scrapbooking mm, fast sista exemplaret var det.

Millanprillan sa...

Okidoki, tack ska du ha! Hittade på det numret på annat håll iaf! Hoppas ni mår bättre nu!
Kram!