14 juli 2009

Det händer inte så mycket idag

Är bara hemma och gör sånt där hemmafix ni vet; plockar, tvättar, sorterar tvätt, steker pannkaka, ammar, byter blöjor... Och ja. Så mycket mer har jag inte hunnit med än idag. Det har varit rätt så kaotiskt enellanåt här hemma idag eftersom alla tre pockat på min uppmärksamhet. Janne fick jobba idag. Bra!

Mamma ringde och berättade att hennes doktor konstaterat att hon håller på att bli frisk. Hon har tagit massor av prover och gjort röntgen av både lungor och hjärna. Lite vatten kvar i en lunga, men annars är allt bra. Infektionerna är borta! Så skönt att höra så ni anar inte. Det verkar till och med som om hon kanske kan börja jobba på deltid i höst (enligt läkarna iaf). Äntligen kan man andas ut alltså. Phu! Det har varit tuffa månader det här.

Idag är det min morfars födelsedag och ajg har inte fått iväg något kort. Skäms på mig! Ska försöka få iväg ett försenat i alla fall! Jag blir så dagvill när jag itne jobbar. Har ingen riktig koll alls känns det som.

Visst är den vacker, min pelargon. Färgerna är ju helt fantastiska. Och jag har inte gjort något alls med bilden, inte ens tagit in den i photoshop. Jag är nog allt lite kär i min kamera jag, eftersom den fångar motiv och färger så bra... Tar massor av bilder var och varannan dag på allt och inget.

3 kommentarer:

Morfen sa...

Vad skönt att nån mer än jag tycker det är normalt att prata med kossorna. *s* Underbar pelargonbild - de är som vackrast nu. Lövely! Kramis!

Kamilla sa...

Vilka underbara nyheter om din mamma!!!
Pelargonen är underbar och ibland kan man få till fotografierna utan PS...men jag lyckas sällan :/
Hoppas allt är väl i tvätthögen :D
Kram kram

Sofia sa...

Underbara nyheter om din mamma! Kan inte ens föreställa mig hur jobbiga dessa månader måste ha varit för dig och din familj.

Superfin bild!! Det är så härligt med kameror som gör en till en superfotograf! :D