10 juli 2009

Jag är nog lite sen av mig men...

... jag har precis upptäckt vilken eminent funktion Googles direktöversättning är. Den är ju perfekt när man surfar runt på norska sidor och inte förstår alla ord, eller som idag när jag hamnade på en fransk sida (jag tror det var franska iaf). inte för att alla ord blir rätt så kalrt, men många. Och kan man inga franska ord alls så är det ju utmärkt.

Bilden är från förra veckans värmebölja. Joel ligger i en handduk och torkar efter bad i baljan utomhus. han behövde lisom svalkas, för han var en rätt ilsken bebis i värmen. Den här veckan är han mycket gladare.

Igår var vi och kollade lången och tjocken och smarten på Joel. Allt var som det skulle sa farbror doktorn. Skönt, men också ungefär vad jag trodde. Det var alltså bara vanlig rutinkontroll på BVC för att Joel är sex veckor nu. Lången var 56 cm, tjocken var 3485 g och smarten (huvudomfånget) var 37,8. Han har alltså växt ett halvkilo och tre cm på ett par veckor.

Snart ska jag bege mig ut i regnet och fixa ICA-fika för Marika och hennes familj kommer hit på em och att baka kändes som överkurs idag. Glass kanske? Känner att vi ätir alldeles fö lite glass på sistonde, det är nog det som felas för att sommaren ska komma tillbaka. man kan ju alltid testa!

1 kommentar:

Sofia sa...

Ni måste ha ätit glass, för sommaren kom tillbaka så smått på eftermiddagen idag! :) Läste på yr.no att det ska bli sol och varmt imorgon, och hoppas att dom har rätt! Vilken sötis han är, er lille Joel!
Kram, Sofia