13 juli 2009

Sleeping Beauty

Det är inte Joel på bilden, utan Emil. Den här layouten handlar om att jag älskar att titta på mina barn när de sover. Finns det något mer fridfullt än ett barn (eller ett djur) som ligger och sover. Jag kan inte somna på kvällarna om jag inte gått runt och tittat till mina små. Ofta blir jag stående länge och bara tittar, och kanske stoppar om, ifall det skulle behövas. Ibland kan jag inte låta bli att stryka lite på en kind. Både Anton och Emil halvvaknar ibland och mumlar att de älskar mig innan de somnar om. Det är lycka det!

Ser ni förresten på bilden att Primapapper och Bo Bunnypapper gifter sig rätt bra med varandra. Båda tillverkarna hör till mina favoriter. Tycker också mycket om papperet som jag tagit blommor och fjärilar ur, men kommer inte ihåg vad det heter, för det var spillpapper och remsan var redan borta. om någon vet så får ni gärna berätta, för det kan tänkas att jag vill ha fler av det. Jag gör ofta så, köper många av ett papper jag gillar. Det har blivit många Bo Bunnypapper under mina två och ett halvt år som scrappare, och ännu fler Primapapper.

Idag bär det äntligen av till Ludvika för att gratta lillebror Rasmus som fyllde fjortis förra veckan. Har pysslat ihop något tioll honom, men kan ju inte visa det förrän han har fått det.

5 kommentarer:

Millanprillan sa...

Underbar LO, Anki! Älskare den! Visst är det underbart att se på sovande barn, kan inte heller låta bli att smeka dem på kinden, kanske det är för att försäkra sig om att de verkligen är där...?
Kram!

Lillnettan sa...

Åååh, underbar! Så kärleksfull..
Funderar på om fjärilarna kommer från ett papper som heter "Ode to butterfly" från Graphic 45; de ser inte helt identiska ut men det är i alla fall ett fjärilspapper i samma stil. :)

pysselninjangittan sa...

Denna SKA du va nöjd med!
så mkt ursäkta jox runt om och ändå lyckats få oss tittare att gå direkt på motivet. Mkt fin LO :)

Sofia sa...

Verkligen heeeelt underbar!!! Vet att Jenny/e.j.m gjort lite DT-alster med fjärilspapper nyligen... men vet inte om det är samma papper som din fjäril är plockat från. :)
Kram, Sofia

pysselpetra sa...

härlig lo -gillar speciellt hur du satt titeln