26 juli 2009

Operation pysselbord

Så här såg min pysselhörna ut på morgonen den 21 juli. Katastrof skulle jag vilja säga. särskilt med tanke på att det var älsklingens födelsedag då och vi skulle ha kalas vid det bordet. Därför satte jag igång operation pysselbord. Jag började med att packa ner precis allt och trycka in det i klädkammaren. Jag packade och packade och klädkammaren, den blev..........ja, full. Det handlar inte om att komma in där utan om att kunna stänga dörren. Vi kalsade i två omgångar på eftermidagen och kvällen innan jag gick ut i förrådet och letade färg. Hittade en vit hink och satte igång.
Den här bilden är från kvällen den 23 juli. Jag satt där i godan ro med ett härligt doftljus och slog in paket till Emil som skulle fylla år den 25. Satt också och läste i mina senaste kokboksbiblar för att planera kalasfikat. Det är väldigt vitt här nu, och tomt.

Har inte hunnit pyssla med något vanligt papperspyssel alls den här veckan, eftersom vi haft så mycket annat för oss. Bland annat så är vi djuuuuuuupt nere i kalasträsket. Förra veckan var vi på kalas både måndag och lördag, den här veckan har vi själva haft kalas tisdag och lördag och ett till blir det idag. Slutligen i morgon, ska vi iväg på ett till kalas. Men sen, så ska väl vardagen smyga sig tillbaka igen kanske.

1 kommentar:

Kamilla sa...

Helt underbart kreativ kaos du har!!
Så kul att se att det är fel än jag som har en katastrof på pysselbordet!!
Men så fint det blev efter det blev målat!! Sååå nice!
Ja, vi har samma kalasande på våren, det flängs och hängs hit och dit...kul och gott, men lika glad är man när det är bortgjort!
Kram kram