26 april 2008

Cybercrop förra helgenHär kommer några av mina alster till förra helgens cybercrop på kort i fokus. En flicka var till en utmaning där man skulle använda utstansat. Sen använde jag stickles och 3d-lack på det utsansade. Sen skulle man göra tre olika kort med samma stämpel. och jag tycker nog at mina blev rätt olika. Sen är kortet med hjärtat en cardjackedtävling. Man skulle alltså inspireras av ett annat kort. Mitt kort blev inte så likt, men originalet var jättefint.

Idag har vi varit i Borlänge och köpt en ny vagn till Emil och byxor till Anton. Själv fick jag rosa nylonkassar med röda hjärtan på (eller var det tvärtom). Tänkte komma utan döskallekassar nästa gång jag är på scrappträff.

Idag har jag bara druckit en endaste kaffekopp och jag lever ändå. Det tar sig.

Idag har jag också haft en stegräknare på mig för att se hur mycket jag går på en dag. Jag var rädd att det skulle vara helt katastrofalt, men det var det faktiskt inte. Nu står den på 11 151 steg. Och den visar rätt, för det är en bra stegräknare, ingen sån där som man får gratis och inte kan lita på. Det känns najs det, att ajg faktiskt har pinnat på en hel del idag, även omd et inte känns så speciellt mycket.

Nu är klockan mycket och vi har hyrt Solstorm. Hoppas den är bra. Vi har liiiite svårt att enas om film Janne och jag. Han vill ha skjuta döda eller katastrof. Han påstår att alla mina filmval är som ett långt Lars Noréndrama. Det vill jag inte påstå. Idag fick han välja mellan en thriller, en komedi och ett drama. Notera, bara ett drama. Han tog thrillern, för den var Persbrant med i. Han gillar Persbrandt om han skjuter. Skitsnack: Han gilalr inte Persbrandt, han gillar Gunvald. Why, Why, Why? Varför kunde jag inte få en karl med liiiite bredare filmsmak för? Ska nog ta och dra iväg honom på teater nån gång, bara för att reta honom. Vad gäller film, så måste man variera sig, tycker jag. Och ja, jag gillarr svensk film, och dansk. Är det någe fel med det va Janne?

Nu väntar soffan. Om jag skyndar mig före han med taskig smak så får jag bästa soffan.

5 kommentarer:

uve sa...

Jättefina kort Anki!

Morfen sa...

Åh så himla fina kort du har gjort Anki! Vad fantastiskt att du gått så mkt på en dag.. Det blir gärna mer än vad man tror. Ska börja vara lite flitigare med min också. :) Kram!

Cath. sa...

Hoppas du fick bästa soffan ;D! Eftersom du var så duktig på att gå idag, menar jag.... Min stegräknare ligger ouppackad sen i julas... *skäms*, dags att plocka fram den kanske...
Otroligt fina kort!
Ha det bra!

Zornitsa sa...

Lars Norén... självklart och von Trier eller fängelsefilmer ... när jag får välja :) Också läskiga thrillers om psykopater och sånt. Sambon väljer gärna aktion, Xman och sånt ... blä!
Jättefina kort! Och vad många steg du gått, bra jobbat Anki :)

Agneta sa...

Du har gjort jättefina kort! Tack för inspirationen!