15 april 2008

Tisdag

Sitter här mitt i natten och funderar över varför jag inte ligger och sover när jag är så trött. Men jag är nog bara lite för slö för att gå upp. Sitter här och myser framför datorn och blir nostalgisk när jag lyssnar på P3 rockster. Grymt bra musik är det där, tycker jag.

Idag var jag ledig och skulle göra så himla mycket, men hann inte så mycket alls. Shit happens! Jag behövde det.

I morse blev jag som vanligt väckt vid halv sex av världens piggaste Emil. Sen när ala mina killar hade dragit iväg så hamnade jag vid pysselbordet. Härligt, att få sitta där hela förmiddan och bara skapa. Det blev en hög med nya grejer till Pappersvinden.Efter lunch tillsammans med den där snickaren som kommer hit och lunchar med mig ibland så åkte jag ner på stan. Först till Pappersvinden och lämnade saker och köpte pyttelite; scrappy glue, en distressrefill, ett endaste papper och en superbra häftapparat med vridbar arm. Sen gick jag in till konstnärsbutiken som jag inte har varit i sen jag började scrappa. Där blev det några pennor. Promarkers, en brun jounalingpenna och en guldpenna. Förtunning fick jag tag på också, och en ny stomp. För vad alla mina såna är vet jag inte. Jag tror inte alla är slut, men säkert rätt smutsiga av blyerts. Jag tecknade ju en del förut.

Sen gick jag till Stadium med ett enda mål. Hittade ett par skor som jag kan gå hur långt som helst i utan att få ont någonstans. Det gick sådär. Skor fick jag tag på, men ont fick jag i alla fall när jag gick sen. Fast inte så mycket. Hoppas att det ger sig.Det var i alla fall ett par riktiga walkingskor.

På kvällen sa jag åt Janne att göra mat under tiden som jag och Anton åkte till City Gross och storhandlade. Men när vi kom hem så var det noll mat gjord. Så det blev jättesent och Emil höll på att somna med nyllet i köttfärssås.

När barnen lagt sig skulle jag göra jättemycket tänkte jag, men jag satte mig här vid datorn efter äntligen hemma. Och uppenbarligen så sitter jag kvar. En hel kväll har försvunnit framför datorn.... igen. Skyller på PMS och att jag behövde det. Godnatt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Så klart att tacksamhet är din fina familj.Bra val.Carina W