28 februari 2009

Sportlovet är snart över

I morgon är det allra sista dagen på Sportlovet och mina barn har inte varit utanför dörren en enda gång! Stackars små killar som har varit sjuka. Av de senaste 36 dagarna har25 stycken ägnats åt att minst en person varit sjuk här hemma, men nästan alla dessa dagar har det varit mer än en. Den här veckan var det Anton och Janne som var sjukast. Emil var bara lite sjuk. Själv har jag inte känt mig sjuk, men förkyld och trött. För i början av veckan var det galet lite sömn här eftersom ungarna sov i skift. Idag har halva dan ägnats åt att snyta mig och nysa, och nu på kvällen har jag ont i halsen. Suck! jag har varken tid eller råd med mer sjukdom.

Jag jobbar ju 75% (och pluggar 25%) och hade två vabbveckor den här månaden, så ni kan ju gissa vilken fantastisk lön jag fick ut igår. Till saken hörde också att min käre man hade en sjukskrivenvecka på samma lön (han får en nästa lön med). Behöver jag säga att det inte blev så mycket kvar när räkningarna var betalda? Säkert inte. För några pengar från FK fick jag ju naturligtis inte. Trökmånad blir det med bara det nödvändigaste. Blä!

Jag är i vecka 28 nu och jag känner att jag skulle behöva lite lugn och ro, men det blir ju inte så när alla är sjuka. Orken har inte funnits för allt jag borde ha gjort den här veckan. På mitt lov skulle jag ha jobbat ikapp allt jag missat när jag varit hemma så mycket med sjuka barn. Jag skulle ha hunnit ikapp i min högskolekurs, som är rolig och som jag verkligen vill hinna med, jag skulle ha rensat en hel massa här hemma och försökt få det lite mer anständigt ifall vi trots allt skulle ha hittat ett lämpligt hus. Jag skulle ha gjort en massa roliga saker tillsammans med mina barn. Jag skulle ha pysslat en massa eftersom det är så roligt. En av alla saker jag skulle hinna med har jag gjort. En! Jag har pysslat en massa.

Bilderna ni ser här ovanför är veckans alster till Pappersvinden. Jag fick ett stort paket med en av Basic Greys senaste serier, Porcelaine. Till det hörde en del romantiska dekorationer. Hela fem layouter blev det.

Jag har gjort kort också. Åtta stycken igår kväll och fyra stycken nu ikväll. Jag har följt den jätteroliga utmaningen på kort i fokus som heter ett kort om dagen. Alla dagar i februari skulle man göra ett kort, utom söndagar. Mina kort gjordes mer i klump, men alla 24 har jag gjort. I morgon ska jag fotografera och ladda upp dem.

24 kort och en väldans massa layouter på en månad låter kanske helt galet, men det är min vila när det blir lite för mycket på andra plan. Vid pysselbordet mår jag bra.

Hoppas ni har haft en fin lördagskväll. Själv ska jag väl börja ladda för nio mils skidåkning i morgon förmiddag. Jag kör i ryggläge uppe i sovrummet framför tvn, men misstänker att jag måste bryta sedan efter någon timme för blåbärssoppskontroll och macka nere i köket. Små troll kan inte vänta i nio mil. Godnatt!

4 kommentarer:

Christine Schärfer sa...

Hej Anki,
Du har haft fullt upp. Men vilken skaparglädje! Fina LOs. Själv har vi haft influensa i två veckor. Mycket bättre nu. Fick vara gäst DT hos Prickiform. Jättekul. Men jag är långsam scrapare. Orkar du är du jätte välkommen att titta in på min blogg. Krya på dig och önskar dig en friskare vecka.

Kram
Christine

Kamilla sa...

WOW vad snygga LO:s du har gjort...och ett kort OM DAGEN??? jag kan bara säga wowwowwow..det skulle jag aldrig hinna..så sekig som jag är *skratt*
kramkram vännen och hoppas du hinner ikapp lite nu, när ni får friskna till lite!

Karolina/karehed sa...

Åh, så många härliga layouter du gjort! Min favorit är "brorsor". Gillar upplägget och gemen.

Ha det gott, kram Karolina

Eyovine sa...

Så mycket fint =) gillar det du skrivit om dig själv vad gäller scrapp =)...
Superhärliga layouter.. gillar ju bröllops LO:en...

Kram Maja