4 februari 2009

Det är ingen sport att städa före!I ascrapbloggar är det ganksa vanligt att folk viskar upp sina fina pysselhörnor, välstädade såna brukar det vara. men det finn en annan verklighet också, nämligen den hemma hos mig. Många är nog de scrappare som hellre scrappar än städar. Vågar nån annan än jag visa upp sitt kaos?
För övrigt så är det här en del av vårt vardagsrum som är ganska stort och i vinkel. Ni förstår att jag behöver en dörr att stänga om mig va? I morgon ska vi kolla på ett hus, älsklingen och jag. Det är tillsräckligt stort för ett scraprum i källaren. Han har lovat mig världens finaste scraprum i så fall. Eller scrap- och datarum skulle det väl bli då. Håll tummarna för oss i morgon att huset är så pass fint att vi vill ha det, men tillräckligt fult så att ingen bjuder över oss om vi vill ha det.
7 kommentarer:

Sofia sa...

Oooh, jag håller tummarna!!! Tycker att din hörna ser rätt välstädad ut faktiskt!! Du skulle se mitt pysselrum just nu... kaos, för jag har inte fått upp alla hyllor. :D Jag tror att det är dom där stöktomtarna som härjat hos oss tidigare som inte har gett sig av än. :)

Hoppas att huset är era drömmars hus, och att det inte faller någon annan i smaken! :D

Karolina/karehed sa...

Lite kaos är bra för kreativiteten tycker jag. Så stökigt har jag det alltid på mitt scrapbord :)

Lycka till på husvisningen!

Kamilla sa...

tummar och tår hålles håååårt :D
jag kan nog inte visa mitt scraprum, det skulle ge permanenta skador förevigt för mina bloggläsare *skrattar*
kram kram

stina ~maräng~ sa...

*skrattar* jodå, så stökigt har jag det också i min vrå.
Lycka till på husvisningen!
kram! stina

sari sa...

Så UNDERBART att se att det finns flera som har ett KREATIVT KAOS.... Mitt rum ser inte bättre ut...värre tror jag!! *S* Har haft en period av skapande så...*S*

DesignAnnique sa...

Du - det blir VÄRRE när man har en dörr att stänga...:) Jag har iofs ingen dörr, men ett eget litet kök till mina prylar, och eftersom köket liksom ligger vinklat BORT från alla riktningar man tittar åt så "behöver" jag inte städa... fast jag vill. :) Och jag har inte ens haft en skapande period, tvärt om... och ändå blir röran bara värre, och värre, och... värre. :) Men vilket år som helst ska jag ta tag i det och städa igen. Real Soon Snart. :)

Anonym sa...

Lycka till med huset - jag håller massor med tummar (dvs två stycken...).

Fredrica