9 april 2010

Spinner cards i mängder

För någon månad sedan fick jag en beställning av ett par kompisar. Deras son fyllde fem år och behövde inbjudningskort till kalaset. Jag fick en liten hint om att han gillar bilar och tänkte att spinner cards kunde ju vara kul att göra. Så jag gjorde 15 spinner cards på en gång. Det gör jag inte om!! Jag tror det tog minst 10 timmar att göra de där korten. Så många moment som skulle göras om och om igen. Det var definitivt ett av de tråkigaste pysslen jag gjort.


Fast jag tror att korten blev lite coola i alla fall. Det verkar som om pojken som skulle ha kalaset gillade dem och det är ju huvudsaken. Här är en närbild på ett kort. Bilen kan röra sig i det vågräta spåret och spinna runt sin egen axel.

Om ni har gott om papper i grälla färger, rätt många knappar, ett passande barnsligt motiv att färglägga samt gott om tålamod så tycker jag ni ska testa till nästa kalas. Men skyll inte på mig om det blir tråkigt. Jag föreslår att ni gör ett till någon speciell. Då är det nog jätteroligt att göra dem.

Här hemma råder sjukstuga och påsklov. Förkylningsbaskilusker har rullat runt i familjen i ett par veckor nu. Lilla Joel var den som blev sist. Igår hade han 39,4 i feber stackarn, idag bara 38. Jag funderar på om inte jag är på väg att få en andra förkylning så här lagom tills den första börjar släppa. Behöver jag säga att Anton och Emil är rastlösa som bara är hemma med mig och Joel?

6 kommentarer:

Maiden sa...

Wow! Snacka om prestationsångest man får... Själv skickade jag sms som inbjudan till min sons kalas... hi hi
Men de var verkligen grymt läckra!! Nästa år kanske... ;-)
Kram

Lousan sa...

Himmel vilket jobb du gjort men snyggt blev det.
Kram

sandra sa...

Hej så fina kort! Det måste vara en nöjd kund du fått!!! krya på dig!

Josåfin sa...

hej!
himla snygga kort!
jag har testat med ett spinnercard men blev ok nöjd...
två frågor:
vad hade du för att göra det jättefina spåret som bilarna snurrar i?
hur och med vad får du fram de härliga skumbokstäverna?
TACK för inspirationen!

Anki sa...

Spåret har jag sett att en del använder en särskild punch till, men jag ritade en enkel pappersmall med en glasspinne till hjälp. Fast kortare då. Så det finns nog en del streck på insidan. För att få det lite tjockare så tog jag dubbelt papper där spåret skulle vara.

Skumbokstäverna är utskurna ur dekorgummi i cuttlebugen med ett cuttlekidzalfabet som jag tyvärr har glömt vad det heter.

Tack för era snälla kommentarer. Min egen son fick nöja sig med en datorutskriven lapp när han hade kalas. Jag hann inte med mer.

emmy sa...

men åååh vad läckra de blev!! bra jobbat!!