10 april 2010

Blingade till svärmor

När svärmor fyllde år i februari så önskade hon sig handgjorda smycken så jag blingade helt enkelt till henne en aning med detta:Hon önskade sig något i lila, men det jag hade i lila behövde lättas upp en aning med... ja, turkost kanske. Det är alltså ett halsband i en modell som jag gjort rätt många av nu. Det går snabbt och enkelt att få ihop halsband i just den här modellen och jag gillar den.Och så ett matchande armband förstås, av memory wire. Jag är alldeles särskilt nöjd med att jag lyckades få fokus på den bortre raden av pärlor. Det är svårt att fotografera smycken när man är väldigt glad, men extremt amatör. Den här gången blev det dock som jag tänkt.Jag har gjort ganska många smycken vid det här laget, men jag har glömt att fota de flesta innan jag gett bort dem och de jag har fotat har jag glömt att blogga. Så kan det bli.

Har haft en riktigt jobbig natt. Liten Joel har varit febrig i ett par dygn, men nu har febern övergått i en dunderförkylning. Pappan sover sig genom världskrig och sjuka barn. Själv har jag inte sovit, varken i natt eller nu på morgonen när de stora killarna vaknade. Lite som vanligt alltså. Han sover fortfarande. Precis som vanligt.

Lite tröttare, lite ont i huvudet, ett stort förkylningssår på näsan och mycket pysselsugen. Jag tar en innedag idag!! Har en alldeles rosa idé i huvudet och den måste ut...

2 kommentarer:

Lousan sa...

Fina smycken Anki och färgkombinationen, me like.
Kram Lousan

Petra/Trollet sa...

Åh vad läckra smycken du gör!!! Har själv precis hittat pärlhyllan på Panduro och det är ju riktigt kul!!!!!!!!