15 april 2010

Ingen ordning på allting

Idag är det ingen ordning på allting här hemma, som Pippi skulle ha sagt. Jag vaknade och hade onsdag. När jag hade lämnat ungarna kom jag på att det var torsdag och att Anton skulle ha gympa. Jag packade hans kläder och rusade iväg till skolan igen bara för att upptäcka att de redan hade gått till gympan. Så det var bara att g¨hem igen. i villervallan somnade Joel utan morgongröten... stackarn.

Tänkte liva upp er med lite sköna åttiotalsvibbar. Vi hade en utmaning på svensk scrapbboking i mars och så här såg mina alster ut.
Nu vill jag verkligen ha vår på riktigt. Igår gjorde jag mitt bästa för att hjälpa den lit på traven. Jag har liksom insett att det är snöfritt nästan överallt utom på min tomt. Styrelsen där jag bor vill inte att vi tar bort tallarna utanför oss, de som gör att det är skugga på tomten hela tiden. Vad det nu kan ha för betydelse för någon som bor flera hundra meter bort. För att göra lite vår i alla fall så skottade vi, jag och Anton, vi skottade och skottade och skottade lite till och fick bort ganska mycket snö till utanför staketet. Sen fick Janne skotta lite han med.

Nu ska jag plocka lite med papper och sånt tror jag och försöka få ordning på kaoset här hemma, så kanske det i alla fall blir lite ordning på nånting...

Inga kommentarer: