12 september 2008

Veckans skiss och basic grey

Den här veckan hade jag den stora äran att få fina papper från en av basic greys senaste kollektioner. Serien heter ambrosia och jag fick papperen av Pappersvinden. Önskemålet var att skapa något utifrån veckans skiss:
http://pappersvinden.blogspot.com/2008/09/veckans-skiss-v-37.html

Jag gjorde först en layout, men sen testade jag att göra kort av skissen också. Fotona ersattes av blommor och dekorationerna fick flytta runt lite. Det här är jättefina papper, tycker jag. Till höstkorten är de perfekta, men till layouten krävdes en hel del tankeverksamhet. Slutligen kom jag fram till att just sepiatonade bilder, nog är det som fungerar bäst till pappernas mustiga höstfärger.Blingstenarna är en blingdekoration i form av två cirklar fårn kaiser scrapbook. Det guldiga i är en guldig dyna som jag dragit över dem.

När jag ändå höll på var jag nsätan tvungen att göra ett bokmärke av pappersspillet också. Enkelt, men höstvarmt. Oj, vilka tacksamma papper det var att jobba med.

12 kommentarer:

Liola sa...

OJ! vad fint. Läckra papper!!

Kamilla sa...

OMG Anki!!!!
Det är alldeles,alldeles underbart!!
Vilken inspiration,jag trodde aldrig jag skulle kunna skapa med sådana papper,men ser nu att tack vare din inspiration skulle det helt klart vara möjligt!!!Men det blev nog inte lika vackert som ditt!!
WOOOOW!!

Lotta sa...

wow vilka läckra papper....jag är ingen BG älskare egentiligen...men dessa var verlkigen snygga. Och du har verkligen gjort bra alster av dom

zαηуα sa...

WOW vad snyggt!!! :D

Jessica sa...

Åh, gillar allt du har gjort. Och det vart supersnyggt med fjärilarna, ffa på LO!

Jessica

ikis sa...

åhh vad fina saker du gör.

ikis sa...

Du gör så himlans fina LO's och kort.

TesaB sa...

Det blev verkligen SUPERFINT!!!

Jeanette sa...

Superfint. Vilka underbara kort på den översta lon. Härlig text och fjärilar som symbolen. Kanon. Kortet och bokmärket blev också superfina. Som allt du gör.

Kram Jeanette

M@gs sa...

Riktigt fina saker du skapat. Sepia var verkligen "rätt".
Kram

clarellis sa...

Jättefint...varma fina färger!

Kickans_blogg sa...

Åh vad mycket fint du gjort sen sist jag va här!! :0)
Kram Kicki