9 september 2008

Ett par kort blev det igår kväll


Igår kväll satt jag och bläddrade bland alla nya papper från mässan och kom mig ite för att klippa i dem. Därför blev det spillådorna i stället, och se, jag fann ju en hel del. Det gröna kortet utan text blev ju ett primakort - dubbelsidigt primapapper och primablommor. Jag älskar det där papperet och blommorna med för den delen. så enkelt, men ändå blev det något. Där kan man säga att papperet är lättjobbat. Kräver bara ett par brads, lite bling, lite kartong och 3d-kuddar. Och så chalk förståss, massor av fluid chalk.

Det andra kortet, det röda, pillades det rätt länge med däremot. Tycker att mörkrött är rätt roligt just nu. spets och band är alltid skoj, och så fluid chalk då - igen. Att sy är inte min starka sida, men jag försöker ibland. Det gjorde jag på det här kortet...

Ikväll hade jag önskat mig att kunna gå på pappersvindens fotokurs, men icke då. Jag ska gå på kulturombudsträff. Det är inte fel det heller, utan tvärtom rätt trevligt. Men, jag var inte inställd på ännu ett efterjobbetuppdrag för jobbets räkning. Ville att någon annan skulle få chansen att gå på de trevliga träffarna, men ingen ville. så jag och Ingrid går som vanligt.

Just nu tycker jag att det är riktigt roligt att jobba igen - och det är bra. För i våras ville jag inte alls. Jag får chansen att testa saker som jag tycker är riktigt roliga - och har bra flyt just nu. Vi håller på som bäst och arbetar fram en skrivarskola som går av stapeln i höst. Och de blir så bra, tycker vi. och på någe mystiskt vis, så lyckas vi få dit de personer vi vill ha. Shit vad kul det blir.

Även studierna är ju igång nu, och det är roligt det med. Har lämnat in första upgiften till responsgruppen nu. Ska väl börja med en kursbok i kväll, tror jag.

Jag har alltså rätt bra flyt just nu. Jobbar mycket, gör mycket och trivs. Det är så här jag vill att det ska vara. Hoppas det håller i sig. Att jag sedan körde värsta sortens tröskelpedagogik i morse är en annan sak. Första lektionen planerades om i bilen och var färdigtänkt lagom tills jag svängde in på parkeringen och sprang in bakvägen direkt till klassrummet ett par minuter för sent. Men bra blev det - ändå.

Nu ska jag dra iväg på stan på möte. Och en sväng förbi Pappersvinden också. Måste köpa en ny flud chalkdyna....

10 kommentarer:

Martina sa...

Jätte, jättefina kort!!! =)

chinapainter sa...

Vackra kort, båda två!

Jag gillar också mörkrött... Så mysigt på något sätt, speciellt nu på hösten.

Ulwa sa...

Hej!

Otroligt fina shabbychic kort.

Tack för titten!

Hälsningar
Ulwa

Ylwa sa...

Oh så läckert!! Gillar verkligen de korten. Kul med scrappade kort.
//Y

soffan sa...

Härliga kort båda två gillar oxså primablommer dom är så fina Och du vila mellan varven
Kram soffan/Ann-Sofie♠♠

Magenta sa...

Vilka kanonfina kort du gjort !!!

Kram

Annica H sa...

Fina kort! Jag gillar verkligen allt som görs med de där små biljetterna nuförtiden! Har dock inte lyckats få till något själv...

Cath. sa...

Vilka fina kort du har gjort! Vad kul att höra att du har medvind nu! Kram!

Carola sa...

Jättefina kort! Visst är det härligt med flyt.

Cattis sa...

Ååh! Vilka snygga kort!!

Och kul var det att få träffa dig på scrapmässan! =)

Kramis!