17 september 2008

Fullt upp...

... nu är det rätt så mycket igen. Sitter här med en kopp kaffe på jobbet och försöker pausa i någon minut, så man orkar fram till fem.

Såg en rätt bra ny serie på tv igår och somnade när den slutade vid tie. Borde vara utvilad eftersom jag fick så mycket sömn inatt, men jag är ändå trött.

Kopieringsmaskinen är sönder så jag kan inte göra det jag tänkte, och kreativitet över för jobbet har jag väldigt lite just nu. Så typiskt, för det är ju nu jag har tid.Kanske skulle ta och städa skrivbordet i stället... Mitt är helt klart stökigast här inne jsut nu. Men det beror nog på att jag är en så oerhört effektiv person som jobbar så mycket att jag inte hinner städa. Eller är jag bara samma slarvmaja som hemma.

Hej hopp. Nu måste jag ta tag i mig själv igen. Kaffet är slut.

1 kommentar:

M@gs sa...

Säg inte så där... då anklagar du mig för att vara slarvig. Det vill du väl inte!!! Jag har så mycket för mig hela tiden så jag hinner bara rätta till buntarna. Det är i alla fall vad jag säger till mig själv. Att jag hittar på saker för att slippa städa skrivbordet är bara elaka lögner...
Ha det bra.
Kram