8 september 2009

Mycket bättre idag


Alla barn somnade i skaplig tid igår och då passade en viss Anki på att smyga undan och sova. Det funkade i ett par timmar innan jag hittades av en hungrig Joel och hans pappa, men Joel åt snällt och sov sen sött i tre timmar till klockan 4 då det var dags igen. även denna gång gick det någorlunda smärtfritt att lägga liten i sin säng igen och sen vid fem vakande jag av en panikslagen Emil som drömde mardrömmar och fastnat inne i sitt påslakan(!). Men sen fick jag somna om till sex då Jannes klocka ringde ch den minns ajg inte så mycket mer av ä at tjag knuffade på honom. Min egen började ringa vi halv sju ochjajg snoozade i en helhalvtimme innan ajg masade mig upp. anton skulle iväg till skolan igen idag tänkte han, men vid frukostbordet kroknade han och insåg att han n og behövde vara hemma lite till. Emil är fortfarande dunderförkyld så jag fick avboka bvc.

Fast avboka bvc är ju ett kapitel för sig. Jag satt i telefonkö, med "som mest två samtal före" i fyrtio minuter innan samtalets bröts och jag fick göra samma sak igen i tjugo minuter. Sen gav jag upp och ringde upp en tredje gång. Då var det telefonsvarare. Nästa gång jag ska ringa av en sån anledning så ringer jag FÖRE telefontiden till telefonsvararen. men oj vad man hinner med mycket när man väntar i telefonen....

Idag är jag alltså bara lite småtrött och har inte kvar den värsta oroskänslan i kroppen. Nu ska jag bara ge mig sjutton på att uthärda det värsta kaffesuget så den inte kommer tillbaka.

Bjuder på en bild idag också, en layout jag gjorde till scraplyckans cc förra helgen. Det var en skissutmaning och man skulle ha med något rosa plus spets. Det var just därför som jag gjorde något jättepojkigt...fniss.

1 kommentar:

Magenta sa...

Vilken fin LO ;-) Skönt att du känner dig bättre :D