7 september 2009

Ingen bra dag

Mår inge bra i kroppen pga för lite sömn. oroskänslan i kroppen vill inte gå ur vad jag än gör. Skulle behöva ut och gå långt, men Anton är sjuk så jag är ensam hemma med tre barn, varav två snoriga och en liten klängapa som inte vill släppa mig för en sekund.

De är just nu totalt osynkade vad gäller sömn. Anton vill inte sova på kvällarna, i natt somnade han nog efter klockna ett. Joel vill vara vaken på nätterna, i natt var det två perioder en runt två-tre och en runt 4-5 nånting, och så Emil då som är morgonpigg och ville vi skulle gå upp tidigt, när Janne smällde igen ytterdörren före sju nån gång.

Resultat: en skruttig Anki som inget hellre vill än sova. Kan inte ta e kopp kaffe heller för att bota för tillfället, för då kommer ångesten som ett brev på posten. När jag mår så här kan jag inte dricka kaffe alls. Huvudvärk och allmänt olustig är jag idag. Blä!

Om jag bara finge sova som en normal människa några nätter så kanske man skulle må prima igen. Jo, det skulle jag.

2 kommentarer:

Lilo sa...

Stackars dig! =( Det där lät inte roligt. Hoppas du ska få en lång, skön natt med massor av sömn. Minns småbarnsåren med fasa när det gäller sömnen!

Kamilla sa...

ÅÅÅ Anki *kramar om* fyyy 17 vad trist, du skulle få lite avlastning och kanske Janne kunde stänga dörren tyst ;) ????

Jag vet hur det är när man går runt som en skakande zombie utan sömn...det slutar sällan bra :(

Kanske jag skulle ta flyget och lasta av dig lite??

Tusen kramar och hopp om en sömnfull(?) natt