28 september 2009

Lite gröt kanske?

Joel är nu fyra månader gammal och har börjat med smakportioner. Först ut var potatis, som var lite så där. Vi lämnar alltså potatisen ett tag och försöker igen sen när han är mer van vid fast föda. Banangröt blev nästa försök, och det var igår. Som ni ser så gapade han och jag tror att han tyckte det var gott. spännande var det i alla fall och kladdigt. men sen blev han jättekinkig, så jag vet inte om han fick ont i magen. Det märks väl om han reagerar på samma sätt idag eller inte. Ska dock vänta till framemot kvällningen, eftersom han ska till farmor och farfar en stund när jag och Emil ska iväg på äventyr.

Äventyr med Emil ska sluta hur som helst. I går kväll berättade jag för honom att vi ska till bvc och göra ett nytt försök med syntest, eftersom han vägrade att ha lapp för ögat sist. Vi har tränat hemma och det gick någorlunda. I morse trodde han att han skulle få åka iväg och räkna tänder, men då fick ajg ju förklara igen att vi ska kolla synen. Men det gick han inte med på. Han sa att han inte har ont i sina ögon, och därmed så klart inte behöver kolla synen. Huga! Vi får se hur det går... Muta lite kanske?

Har fullt upp med studierna. En text skulle lämnas in i fredags och fyra idag. Men phu.. alla är inne nu!! Nästa grej är väl att ge respons på kurskamraterans texter samt att ägna sig åt kurslitteratur. Ska bli men inte mer idag. har massor av annat att göra.

På återseende!

Inga kommentarer: