13 oktober 2008

över 15 000 besök!!!

Oj hjälp vad det lästs här. Men dåligt med kommentarer va? Lämna gärna avtryck när ni kommer in, det är roligt om nån skriver. OBS, gäller även fegisar som jag känner i verkliga livet som jag vet läsaer, men aldrig kommenterar.

Jag vet ju att ni läser, för när jag ska berätta något så säger ni ju alltid. Jag vet, har lsät det i bloggen redan...

För övrgit så är de måndag idag och jag har jobbat en jädra massa och varit en snäll mamma som stannade länge i lekparken på vägen hem. Så nu borde jag ligga på plus.

nu ska kidse sova och ajg kolla på Design Simon & Tomas som ajg tror har börjat, om det nu var idag.

Hej hopp!

5 kommentarer:

Sofia sa...

Grattis till så många besökare! Visst är det roligt med kommentarer? Jag gillar dom också massa (vem gör inte det liksom). Tyvärr är jag ganska dålig på att lämna kommentarer, och kanske är det därför jag inte får så många heller. :D

uve sa...

Nej men oj, där fick man sig en gliring *skratt*. Ja som du vet så kikar jag in hos dig, men är urdålig på att lämna kommentarer. Vi ses på söndag, det ska bli så KUUUL! Inte för att jag vet vad jag ska göra då, men det är en annan historia.

Kramelikram

Marie - Gula Villan i Vallen sa...

Jag lämnar snällt en kommentar. Hos mig är det rätt glest av den varan också. Sen lyckades jag inte fixa dit en räknare förräns för tre veckor sedan, så jag har eg ingen aning om hur många som hälsar på hos mig. Mina polare har också skrivkramp. Ynkliga typer!

Lisbet sa...

Hej!

Jag har smitit från allt och är ute på bloggrunda från bloggen; http://minbloggrunda.blogspot.com/. Sprid den gärna till andra.

Det var länge sedan jag tog mig tid att riktigt surfa runt. Jag har till sist scrappat lite papper och gjort några bokmärken och post it – lapps album.
Välkommen in till mig och titta;
http://articsisters.blogspot.com/

Ha det bäst

Monika sa...

Jag är superdålig på att kommentera. Har lika dåligt samvete för det varje gång...

Kramen