15 oktober 2008

Hå hå ja ja

Dä ä myckä nu som vi säger här i Dalarna.

Angående inläggsgliringen. Det var inte menat till nätkompisarna (OK ett par av er är ju såna jäg känner på riktigt också) utan till smygarna, typ släkt och vänner som inte alls träffar mig på nätet. Jag vet att ni finns där!

Idag tog jag med mig en kortlåda till jobbet och jag sålde flera kort. Och fick beställningar också. Jippie! Så kul när man är pank och har fem spänn på sitt lönekonto. Ha ha! Lyxade till det med att stanna vid en mack på hemvägen och köpa lyxmiddag till familjen: hästkorv tomtegröt och småfrallor. Jo, det är lyx när man jobbat hela dan och vill ha maten på bordet på nolltid.

Ligger lite efter med det mesta just nu - som vanligt. Såg en tv-reklam igår där de visade ett typexempel på ett superstökigt hem. Och ja.. mitt är värre. Fniss. Men så går det när man inte orkar hålla sig vaken tillräckligt länge för att ta tag i allt. somnade ju halv åtta i går kväll. Tog igen de tmed ett par vakna timmar mitt i natten i stället. Låg och läste bok.

Har ett litet bekymmer. Min kurs jag går. Jo, den är bra och rolig men jag har skrivkramp. Tills på fredag ska jag ha klart första utkastet på en saga eller fabel på temat ovanlig, och jag har inte en aning om vad jag ska skriva.

Ses!

2 kommentarer:

Sofia sa...

Skriv om en liten flicka som kommer in i en fantasivärld när hon öppnar ett kort! :D

Anki sa...

Åh vad bra den var, men tyvärr har jag redan skrivit något annat, som blev sådär.