28 februari 2011

Vi liftar idag...

...på Svensk Scrapbooking. Varje månad dyker jag ner i galleriet och rotar fram något jag inspireras av och så ber jag mina Teamkollegor att lifta. Så här blev mitt kort.För att se det vackra originalkortet som Lillblomman har gjort och mina Teamkompisars tolkningar kan ni titta här.

Idag rotade jag fram något nytt, vad och hur vi tolkar det får ni se om en månad ungefär.

Idag har för övrigt varit en bra dag. Min sjukskrivning är numera bara hal, så det tar sig. Jag är fortfarande fruktansvärt trött, men det går åt rätt håll. Just nu beror nog det mesta av tröttheten på en omöjlig liten herre som håller mig vaken om nätterna. Mamma är det enda som duger och sova får hon inte.

Vi var på ett möte på eftermiddagen, Janne och jag. Det var dagisfröken och talpedagogen vi träffade och vi pratade om Emils skolstart i höst. Det känns så bra att de tänker på så många bra saker. De tänker berätta för skolan exakt vad Emil behöver stöd med och det känns som om de har tänkt väldigt bra. Känslan när vi gick hem var behaglig. Vår lille pojke har gott stöd av människor som verkligen vet vad de gör för att han ska ha det bra.

I morgon börjar en annan resa, hos habiliteringen. Jag hoppas att det blir bra det med.

1 kommentar:

Cattis sa...

Så mycket fint du har gjort!! =)