15 mars 2010

När jag var i Karlstad...

...för en vecka sen så scrappade jag en del. Här är en del av det jag åstadkom. Den första layouten var en enkel sak som gick snabbt att klistra ihop. Det är Boken om Migutmaningen i februari hos Svensk Scrapbooking. Man skulle scrappa om: Om jag vann en miljon. Lätt tyckte jag. Och nä! det är ingen riktig trisslott, utan en jag klippt ut ur ett reklamutskick.


Nästa layout gjorde jag inte av någon särskild anledning alls mer än att jag ville scrappa fotot på Janne och Joel. Jag smackade helt enkelt på en del av mina mässfynd bara.Och den tredje är faktiskt ett tävlingsbidrag. Vi Teamet Svensk Scrapbooking fick ju inte vara med i alla tävlingar som alla andra träffdeltagare kunde kämpa i. Jo scrappa fick vi så klart, men inte tävla. Rösta däremot, och det var både svårt och roligt. Men så fick vi en alldeles egen tävling att delta i, av butiken Scrapidoo. Vi skulle använda minst två (eller var det tre?) mönsterpapper och inspireras av våren. Jag kammade hem andra pris och fick välja saker för 50 kronor i butiken. Jag la till lite och fick ett fantastiskt stämpelset. Tack så mycket för det Scrapidoo!!
Men nu är Karlstad över för i år och vardagen har kommit tillbaka. Fast det är okej det med.Det var fantastiskt roligt att få åka bort med ett stort gäng tjejer en hel helg och bara ha det bra och roligt. Men jag smyglängtade något så infernaliskt efter min goa familj. Jag är liksom van att ha dem runt mig. Blir det fler mässor och träffar i Karlstad så kommer jag gärna tillbaks. Det var så roligt och jag träffade ett helt gäng fantastiska människor. Tack allihopa för en rolig helg!

2 kommentarer:

Sofia sa...

Fantastiska layouter!!! Jag lever fortfarande på den helgen, fast det känns som att det var längesen nu! Men, packningen som inte är uppackad vittnar om att det inte var så längesen... :)

Morfen sa...

Vilken helg vi hade! Nästa gång planerar jag att må lite bättre så får ni se en tjej med lite mer energi. ;) Vilka härliga layouter du gjorde!! Den första vill man gärna fram och skrapa lite på lotten.. Det var urläckert med den på.
Kramis!!