19 mars 2010

Fem steg och lite doft av regn

Tog han alldeles själv nu ikväll sötgubben Joel. Han blev så stolt. Här hemma har vi det väldans bra för tillfället, men jag lär mig en massa om mjölkfri kost, för nu försöker vi få Emil frisk i magen. Tycker nog det är dags nu. Det är en väldig omställning, tycker jag, men när vi vänjer oss går det nog bra. Hoppas att det bara är laktos och inte mjölkprotein, för då blir det enklare.

Tycker det är en underbar tid nu när snön faktiskt börjar sjunka undan en del. I morse när jag var ut och hämtade tidningen tyckte jag att det luktade regn. Jag tror att det kanske hade kommit lite regn under natten, men hoppades på lite mer under dagen, men det blev inget. Doften av regn är i alla fall så underbar.

Jag njuter av den här tiden så väldigt mycket och hoppas att det går riktigt lååååååångsamt fram tills jag bara måste börja jobba igen i augusti.

2 kommentarer:

Cath. sa...

Å, 5 steg redan... hu, vad tiden går fort!
Här har det faktiskt regnat idag så snön smälter faktiskt fort nu. Här hade nog inte tjälen gått i förrän snön kom så det verkar kunna rinna undan bra. Nu vill jag ha vår!
Kramar!

Aase sa...

O, vad fort tiden går.... fem steg ;) Minns lyckan när barnen klarade det så jag förstår att du är en stolt mor nu. Vad bra att ni är på G med kosten, vad viktigt det är för att må bra, jag vet ;)
Må gott jag har kännt lukten av vår idag.... Kram Aase