9 mars 2009

Dagens lärdom

Se till att ha hushållspapper hemma i händelse av utvickad pannkakssmet! Det får bli dagens lärdom från mig.

Det hade inte jag! Det är intressant att en halv pankissats kan göra så mycket klet i ett kök. Över diskbänken, över spisen, ner över hela spisen, in i båda ugnarna, ner i lådan som plåtarna ska vara i och på alla plåtarna som ligger där inne, förmodligen under spisen också om man tittar och mellan spisen och diskmaskinen, men så långt hann jag aldrig idag när jag torkade. På hela diskmaskinen, både front och instrumentpanel så klart, och in i maskinen med eftersom den stod på glänt med alldeles nydiskad disk, och så golvet då, och mig. Mina kläder var riktigt fina.

Skyller på att jag hade j-igt ont i handleden och att det var därför jag tappade den. Någon sparkade på min handled igår när han hade ett nätt litet raseriutbrott och jag försökte klä på honom. Jag försökte att hålla honom så att sparkarna skulle riktas från mig och inte mot min mage, men ena handen kom emellan. Några timmar senare körde nästa unge ett liknande fast mindre (det är bara för att han är minsdre) utbrott han med, också under påklädning. Den första för att han inte ville åka bort och den andra för att han inte ville åka hem. Så pga handleden var det, inte pga klanthanden som någon annan säkert skulle ha sagt. Vissa nära släktingar påstår nämligen att jag är utrustad med en klanthand. Vadå? Jag fattar ingenting.

För övrigt så lunkar väl livet på som vanligt här hemma, men vi har tyvärr fått sluta leta efter hus pga vissa tråkigheter. Men, shit happens. Vi överlever väl i ett sunkigt radhus med. Så typiskt att det kommer just nu bara när det börjar ramla in en massa fina hus. Fast å andra sidan var det bra att det kom nu, innan vi köpt något. För då hade det inte varit roligt alls.

Måndag i morgon och det känns sådär eftersom jag måste iväg till jobbet. Det börjar kännas lite tungt nu, vissa dagar. Jag har haft ont i rygg och bäcken idag. Men jag ska inte klaga. Jag är glad att jag har ett jobb i alla fall. Hoppas bara att försäkringskassan behagar betala ut lite pengar till mig den här veckan eftersom de sket fullständigt i det förra veckan och veckan innan det. Det är SÅ roligt med två vabbveckor på samma månad. Om ungarna blir sjuka igen blir jag galen.

Nu längtar jag efter Pyret. Jag vill att han ska komma ut nu. Och inte längtar jag mindre efter gårdagen då jag var och hälsade på hos söta Sally som är sex månader. Men snart så, om 80 dagar, som det står på räknaren. Då ska den stora magen bort och bebis ut. Längtar så. Både efter bebis opch mindre mage. Jo, för den är stor. Tro mig. Någon bild får ni inte för det finns ingen. Jag har försökt att ta i spegeln med det blir fult och konstig vinkel. Ni får väl se när bebben kommer ut i stället.

Nu ska jag gå upp och sova. Ska bara utfodra marsgrisarna inför natten. Natti natti!

1 kommentar:

katja73 sa...

Tjena vännen!

Nä Iggy är inte vacker han...men han har jäkligt mycket personlighet och utstrålning. I ♥ Iggy :)

attans det där med smeten...för nån månad sen skulle jag göra am cheescake. När jag höll i formen för att skjuta in den i frysen så gick botten ur formen-Tror du jag grinade eller....