25 mars 2009

Blä!

Nu är Janne arbetslös och jag har ont: foglossning, ryggont, magont, huvudont och ont i vänsterhanden. Jobbigt när man är vänsterhänt. Ligger efter med allt jag borde göra på alla plan, men funderar allvarligt påå att för en gångs skull strunta i allt och sova. Det ökar kanske chanserna för att det är en bättre dag i morgon.

Längtar så mycket att inte jobba med. Fick ett mail på jobbet idag där vi blir erbjudna nio månadslöner om vi säger upp oss. Det så klart för att de ska slippa säga upp så många som måste sluta. Behöver jag säga att det var lockande? Men självklart inget jag kan tänka mer på, för vem ska då ha jobb av oss. Men på något sätt så skulle jag göra nästan vad som helst för att byta med Janne. Inte för att jag vill bli arbetslös (det vill nog nästan ingen), men för att jag vet att han tycker så mycket om sitt jobb som han hade fram tills idag. Det är så tråkigt alltihop!

Nä, det var verkligen ingen bra dag idag. Godnatt!

2 kommentarer:

uve sa...

Det låter inget vidare, tråkigt att J fått sluta ett jobb han trivts bra med. Skickar lite kramar till dig och familjen. Ska bli kul att ses lite i morgon!

Kram, kram Y.

katja73 sa...

Hej lilla hjärtat!

Jag tog de där månadslönerna jag. Lite ångrar jag mig nu när jag känner mig på G. Men ja det var rätt just då.

Fundera lite du.

Tror du inte J kan hitta ett annat arbete han gillar?!.

Tuffa tider på många sätt.

Hoppas att imorgon blir en bra dag för dig. Tänker på er.

Kramen Katja