2 mars 2011

Bortglömda tackkort

Jag hittade några bilder i datorn... Det var ett gäng tackkort som jag hade anledning att ge bort för ett tag sen för en jobbgrej vi gjorde, en kollega och jag.Först ett kort av spillbitar. När man har så där roliga papper att klippa av så måste man spara varenda bit (fast det måste man med alla pappersbitar så klart).Grönt och orange brukar väl inte vara jag, men tillsammans med lite bling så gick ju det med.Ännu ett kort där jag har klippt av spillbitar.Spillbitar, chipboard och jätterosett.De här bladen gillar jag skarpt. Jag ritade ett helt gäng på ett vanligt vitt papper och kopierade dem till lite tjockare kopieringspapper (250 grams) och så målar jag med promarkers när behovet finns och klipper ut.Måste visa lite av insidan på kortet också. Jag gillar att göra kort med dubbelsidigt mönsterpapper som bas. En blommig insida som denna är ju inte dumt.


Och så till sist ett enkelt kort där jag stämplat på en tag och slängt dit en chipboardram. Ännu ett par blad kom dit och en rosett av ett roligt veckat band.

Jag har bara träffat en av mottagarna efter det här, men hon sa att hon blev jätteglad. Det är härligt att få glädja någon ibland.

Själv blir jag faktiskt rätt glad att göra kort.

1 kommentar:

pojjo sa...

Jättte vackra kort men härliga färger :D bra att ha på lager *ler*