17 oktober 2010

Hon har hittat till scrapbordet igen

Ja, men titta! En layout!! Det var inte igår, men faktiskt inte så länge sedan som det verkar här i bloggen. Jag har bara inte bloggat så mycket. Lite, lite har jag pysslat på slutet, men annars har jag nog mest ägnat mig åt att jobba, plugga, renovera hus och att vara mamma. Kanske inte nödvändigtvis i den ordningen, men i alla fall.

Layouten gjordes i natt. Det är trevligheter den här helgen hos Mollys Scrapbooking, en cc med flera tävlingar. Jag hann en, men känner mig faktiskt nöjd med det, att jag hann något. Alla tävlingarna var lockande, men jag fastnade för en skiss av Moma. Hennes skisser är underbara och den här var bara för oss som köpt tävlingskitet. Man skulle låta det mesta på layouten komma från kitet. Jag har lagt till lite rosa kopieringspapper som jag stansade blommor av, lite guldigt band, tre brads, några halvpärlor och två nödvändigheter; chalk och stickles i massor. Just det, girlangen också. Den har jag skrivit ut och klippt ut.

Damaskformen fick jag genom att använda en av förpackningarna i kitet som mall. Jag hittade en fin form där som jag klippte ut och använde.

Min layout handlar om en craving jag hade under graviditeten med Joel; nektar eller egentligen apelsindricka av alla de slag. Nu i efterhand inser jag att jag glömde att skriva dit fanta, men jag får väl göra det i efterhand. Jag ha längtat efter att scrappa det här fotot och när det nu dök upp en skiss med fjäril på, så slog jag till. Men tre foton blev det inte, som på skissen.

9 kommentarer:

Lilo sa...

Läckert och fint!!! Kul att du ialla fall hann denna layout tycker jag. Kram!

Linda sa...

Så ruskigt snygg layout! Jag gillar verkligen allt med den!

Maritha sa...

En Kanonsnygg Layout!

Förstå att livet är hektiskt, har varit där själv för inte så långe sedan. Fast jag jobbade inte då.. 8)

Kram på dig!

Tiggy sa...

Wow så fin! :)

Ingba sa...

Jättesnygg LO. Du gör så fina saker. Kul att du är med i Magdas feber och hoppas du hinner några fler.

Carola sa...

Galet läcker lo :P

Magenta sa...

Jätteläckert!! Jag gillar speciellt blommorna swirlarna och fjärilarna som blir så snyggt tillsammans....;-)

Pysselbus sa...

Åhhh, vad mycket fint du gör!! Har så klart kikat runt här i bloggen lite på alla häftiga LOs... Alltid lika roligt att hitta in hos någon ny!
Ha en härlig helg!

Kram
Linda

Pillan sa...

Den här LO:n gillar jag!! :-)